Etusivun BCI esittelyteksti

Kuinka kohdata ihminen niin, että keskustelusta lähtee avautumaan jotain uutta?
Coaching-osaamisella on yhä tärkeämpi merkitys muuttuvassa työelämässä. Business coaching on ympäri maailmaa muodostunut suosituksi ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen menetelmäksi, sillä sen on havaittu vaikuttavan myönteisesti työhyvinvointiin, muutoskyvykkyyteen, itsensä johtamiseen, tyytyväisyyteen, oppimiseen ja työhön sitoutumiseen.

Lähde sinäkin oppimaan coaching-taitoja ja kehittämään osaamistasi! Coaching on arvostavan vuorovaikutuksen menetelmä, joka herättää eloon ihmisen ja organisaation potentiaalin.

Business Coaching Institute on coaching-taitojen kouluttamiseen ja organisaatioiden coaching-osaamisen kehittämiseen erikoistunut suomalainen yritys. Se on opiskelijamääriltään Suomen suurin coaching-kouluttaja ja aktiivinen alan kehittämisyhteisö. BCI tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta, työelämää ymmärtävästä lähestymistavasta sekä korkeatasoisista koulutuksista.

Tule kanssamme luomaan myönteistä muutosta ihmisiin ja työelämään! Kouluttaudu business coachiksi tai coaching-taitojen osaajaksi meillä BCI:ssa!

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X