Jukka Tanskanen

Jukka Tanskanen

Certified Business Coach Master®, PCC

 

Vahvuutenani on haastaa työyhteisöt ja yksilöt kirkastamaan omaa toimintaansa ohjaavat arvot ja rakentamaan niistä kestävän pohjan menestykselleen.
 

Olen kokenut valmentaja ja ICF:n sertifioima ammatticoach. Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus esimiestyön, johtajuuden ja johtamiskulttuurien kehittämisestä niin valmentajana, kehittämisasiantuntijana kuin kehittämis-organisaation johtajana. Ennen oman coaching-yrityksen perustamista olen toiminut johdon, henkilöstön ja organisaation kehittämistehtävissä erityisesti pankkialalla.

Erikoisosaamistani on haastaa johtajat ja organisaatiot kirkastamaan omaa toimintaansa ohjaavat arvot ja rakentamaan niistä kestävän pohjan menestykselleen. Erityisesti coachina innostun tilanteista, joissa on tarve yhdistää haastavassa muutosprosessissa onnistuminen omaa johtajuutta vahvistavaan ja uudistavaan henkilökohtaiseen kehittymiseen. 

 
Coaching-asiakkaani ovat pääasiassa organisaatioidensa ylintä johtoa – niin pitkän kokemuksen omaavia kuin tehtävässään aloitteleviakin – useilta toimialoilta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.
Coachina minua arvostetaan rauhallisena, terävästi havainnoivana kuuntelijana, joka osaa ja uskaltaa tarvittaessa haastaa tiukastikin.

 pcc_logo

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X