Certified Business Coach®

Suomen ainoa kansainvälisesti akkreditoitu business coach -koulutus

Onko organisaatioiden ja osaamisen kehittäminen sinun juttusi? Kouluttaudu työelämän valmentamisen ammattilaiseksi!
  

Certified Business Coach® -ohjelma on jo yli kymmenen vuotta ollut alan suosituin koulutus Suomessa. Se on korkeatasoinen, käytännönläheinen ja aidosti ajattelumalleja uudistava kokonaisuus, joka täyttää kansainvälisen akkreditoinnin vaatimukset ainoana business coach -ohjelmana Suomessa.

Miksi opiskella business coachiksi?

Työelämässä tarvitaan yhä enemmän vaikuttajia, jotka osaavat ohjata ihmisiä ratkaisujen äärelle, tukevat vahvuuksien käyttöönotossa ja auttavat saavuttamaan yhteisesti määriteltyjä tavoitteita. Ammattimaiset business coachit ja coaching-taitoja hyödyntävät työelämän kehittäjät ovat timanttiakin arvokkaampia organisaatiolle, jotka haluavat kasvaa ja olla elinvoimaisia.
 

Palaako sinun liekkisi osaamisen kehittämiselle ja muutoksen johtamiselle työelämässä? Haluatko oppia ratkaisukeskeiseksi ajattelun ja toiminnan ohjaajaksi, joka tukee ihmisiä löytämään voimansa ja vastuullisuutensa? Kaipaatko tutkittuja ja toimivia työkaluja vuorovaikutukseen ja ihmisten kohtaamiseen?
 

CBC-koulutus vastaa nykyisen ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin johtamisen, esimiestyön, henkilöstön kehittämisen ja yksilöiden ohjaamisen näkökulmista. Koulutuksesta valmistuttuasi voit työskennellä organisaatioiden ulkoisena tai sisäisenä coachina ja kehittäjänä. Voit myös hyödyntää menetelmää esimerkiksi esimiestyössäsi tai muussa ammattiroolissasi.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Certified Business Coach® -koulutus on erittäin arvostettu business coach -koulutusohjelma. Ensimmäinen CBC-koulutus käynnistyi vuonna 2006 ja sen jälkeen koulutusohjelmasta on valmistunut jo lähemmäs 2000 coaching-ammattilaista ja -osaajaa.
 

Koulutus on työelämälähtöinen kokonaisuus, joka sisältää tutkimukseen perustuvaa opetusta ja menetelmien harjoittelua käytännössä. Saat vahvan osaamisen paitsi coachaavaan vuorovaikutukseen myös esimerkiksi ajattelu- ja reflektiotaitoihin, oppimisen kehittämiseen ja systeemiseen ajatteluun.
 

Certified Business Coach® -koulutus on osallistujille myös kokemuksellinen ja vaikuttava henkilökohtainen kehittymismatka. Oletko valmis kasvamaan? Monet kokevat koulutuksen aikana merkittäviä muutoksia omissa ajattelu- ja toimintamalleissaan. Koulutus auttaa sinua hahmottamaan omia henkilökohtaisia vahvuuksiasi, tavoitteitasi ja elämäsi suuntaviivoja.
 

Koko matkan ajan mukanasi on asiantunteva, turvallinen ohjaus ja ryhmä täynnä aitoja ihmisiä erilaisine elämänkokemuksineen.

Mitä koulutus sisältää?

Certified Business Coach® -koulutus antaa erinomaiset valmiudet coachina työskentelemiseen sekä coachaavan otteen hyödyntämiseen osana omaa ammattiroolia. Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti ja syvällisesti kaikkia niitä ydintaitoja, joiden hallintaa ja osaamista coach tarvitsee työssään.
 

Certified Business Coach® -ohjelman erityisluonne perustuu ihmistä arvostavaan coaching-asenteeseen sekä näkemykseen, että coach itse – hänen persoonsa ja taitonsa – on coachingin tärkein työkalu.
 

Koulutuksen teoreettinen viitekehys pohjautuu mm. positiiviseen psykologiaan, kognitiiviseen psykologiaan, aikuiskasvatustieteeseen, organisaatiotieteeseen ja neurotieteen perusteisiin.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu itsenäisiksi coacheiksi tai organisaation sisäisiksi coacheiksi aikoville sekä esimerkiksi HR-, esimies- ja johtotehtävissä työskenteleville henkilöille, joita kiinnostaa henkilöstön ja organisaation kehittäminen coachingin avulla.
 

Oletpa sitten toimitusjohtaja, HR-ammattilainen, myyntijohtaja, lääkäri, konsultti tai vaikka koneinsinööri, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Coaching-taidot eivät ole alasidonnaisia, niitä voi hyödyntää kaikessa vuorovaikutuksessa, johtamisessa ja ohjaamisessa. Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.
 

Kun valmistut CBC-koulutuksesta, BCI toivottaa sinut tervetulleeksi aktiiviseen alumnien verkostoon. Coach-yhteisö tarjoaa verkostotapaamisia, koulutusmahdollisuuksia, vertaistukea sekä joukon samanhenkisiä ystäviä. Tule mukaan joukkoomme!

Sertifiointi ja CCE-pisteet

CBC-koulutuksen sisältö perustuu alan suurimman kansainvälisen kattojärjestön International Coach Federationin (ICF) määrittelemään yhteentoista coachingin ydintaitoon sekä eettiseen ohjeistoon. Ammatillinen coachiksi sertifioituminen edellyttää ydintaitojen ja ohjeiston osaamista. Maailmanlaajuinen sertifiointijärjestelmä takaa, että koulutettava on pätevöitynyt coachiksi ja toteuttanut coachingia myös käytännössä oikeiden asiakkaiden kanssa.
 

Certified Business Coach® -koulutuksella on International Coach Federationin (ICF) korkeat laatu- ja sisältöstandardit täyttävä ACTP-akkreditointi ja se on osa Certified Business Coach Master® -koulutuskokonaisuutta.
 

Voit lukea lisää ICF:stä ja sertifiointijärjestelmästä tästä.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Koulutus sisältää 60 ICF-akkreditoitua lähiopetustuntia, 20 tuntia asiakas-coachingia ja 10 tuntia vertais-coachingia. Lähiopetus koostuu viidestä kahden päivän mittaisesta koulutusjaksosta, sijoittuen noin 4-5 kuukauden aikavälille. Koulutus soveltuu hyvin suoritettavaksi oman työn ohessa. Lähipäivien ohjelma sisältää tasapainoisesti luentoja, pienryhmätyöskentelyä, harjoittelua, keskustelua, pohdintaa ja reflektointia. Muiden osallistujien kokemukset ja aidot caset ovat tärkeä osa oppimista.
 

Lähipäivien ulkopuolella koulutus sisältää itsenäistä opiskelua: alan kirjallisuuteen tutustumista, henkilökohtaista harjoittelua sekä oppimispäiväkirjan pitoa. Koulutukseen sisältyvä asiakasharjoittelu voidaan suunnata suoraan osallistujan organisaation hyödyksi. Osallistuja voi harjoittelussaan coachata esimerkiksi avainhenkilöitä, esimiehiä, johtajia tai erikoisosaajia. Opiskelun tukena käytämme Moodle e-oppimisympäristöä ja opiskelijat saavat käyttöönsä halutessaan myös koulutuksen englanninkielisen materiaalin sähköisenä.

Mitä osallistujat sanovat?

”Odotukset olivat todella korkealla mutta silti odotukseni ylittyivät todella reippaasti. Valtavan energisoiva koulutus.”
 
– Olli Lindroos, toimialajohtaja, Trafi
 

”Voimme hyödyntää koulutuksen oppeja henkilöstömme kehittämisessä ja esimiesvalmennuksissa kasvattaen heidän taitojaan käyttää coachingia.”
 
– Merja Oljakka, johtaja, henkilöstön kehitys, Sol Palvelut Oy
 

”Tämä on erittäin hyvä koulutusohjelma heille, jotka haluavat opiskella coacheiksi ja kehittää coachingkulttuuria organisaatioissaan”
 
– Sanna Tulokas, Learning Manager, Abbvie Oy
 

”Certified Business Coach® -koulutus on ollut laadukkain Suomessa käymäni koulutus, ja itselläni pitkä kokemus kansainvälisessä ympäristössä työskentelemisestä.”
 
– Hanna Saaristo, Henkilöstön kehittämispäällikkö, Espoon Kaupunki
 

”Certified Business Coach® -koulutus ylitti odotukseni, ja suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!”
 
– Kaija Pohjala, Partner, CoComms Oy
 

”Suosittelen CBC-koulutusta etenkin kaikille ’etsiville’ johtajille”
 
– Tomi Halonen
 

”Nykyään voin vain kuvitella, mitä avartavia kysymyksiä ja niistä tulevia ahaa-elämyksiä ilman asiakkaani jäisi ilman tätä koulutusta.” ​
 
– Juha Martikainen, Pertec Consulting
 
 

Tutustu tästä CBC-koulutuspalautteisiin
 

Tutustu sertifiontijärjestelmään

Kouluttajat

Ohjelman kouluttajina toimivat Suomen kokeneimmat sertifioidut ammatticoachit, joillla kaikilla on myös yli 10 vuoden kokemus kouluttajan työstä. Jokaisella kouluttajalla on taustallaan monipuolinen ja pitkä työkokemus ennen ammatticoachin ja -kouluttajan uraa.
 

CBC-koulutuksessa nähdään myös vierailevia luennoitsijoita eri organisaatioista. Osallistumalla koulutukseen pääset mukaan myös laajaan alumniverkostoomme ja -toimintaan.

Seuraavat koulutukset

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan vuoden 2019 koulutuksiin!
 
Klikkaa alla olevasta haitarivalikosta näkyviin seuraavat koulutuksemme ja ilmoittaudu!
 

Katso tästä koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu

CBC50 Jyväskylä koulutuspäivämäärät

Keväällä 2019 Jyväskylässä aloittava ryhmä CBC50

 

Kouluttajat: Ria Parppei, Raija Salomaa ja Heli Bergström

 

1. Moduuli: 23.-24.5.2019
2. Moduuli: 13.-14.6.2019
3. Moduuli: 8.-9.8.2019
4. Moduuli: 5.-6.9.2019
5. Moduuli: 3.-4.10.2019

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC50 tästä

CBC51 Helsinki koulutuspäivämäärä

Keväällä 2019 Helsingissä aloittava ryhmä CBC51

 

Kouluttajat: Dan Soback, Ilona Rauhala, Hedy Kapri ja Raija Salomaa

 

1. Moduuli: 16.-17.5.2019
2. Moduuli: 18.-19.6.2019
3. Moduuli: 27.-28.8.2019
4. Moduuli: 26.-27.9.2019
5. Moduuli: 24.-25.10.2019

 

Ryhmä on täynnä!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC51 tästä

CBC52 Oulu koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Oulussa aloittava ryhmä CBC52

 

Kouluttajat: Raija Salomaa (muut kouluttajat tarkentuvat myöhemmin)
 
1. Moduuli: 14.-15.8.2019
2. Moduuli: 17.-18.9.2019
3. Moduuli: 24.-25.10.2019
4. Moduuli: 21.-22.11.2019
5. Moduuli: 16.-17.12.2019

 

Ryhmässä on tilaa!
  
Ilmoittaudu koulutukseen CBC52 tästä

CBC53 Helsinki koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Helsingissä aloittava ryhmä CBC53

 

Kouluttajat:

 

1. Moduuli: 29.-30.8.2019
2. Moduuli: 19.-20.9.2019
3. Moduuli: 10.-11.10.2019
4. Moduuli: 4.-5.11.2019
5. Moduuli: 2.-3.12.2019

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC53 tästä

CBC54 Jyväskylä koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Jyväskylässä aloittava ryhmä CBC54

 

Kouluttajat: 

 

1. Moduuli: 27.-28.8.2019
2. Moduuli: 19.-20.9.2019
3. Moduuli: 10.-11.10.2019
4. Moduuli: 4.-5.11.2019
5. Moduuli: 3.-4.12.2019

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC54 tästä

CBC55 Helsinki koulutuspäivämäärä

Syksyllä 2019 Helsingissä aloittava ryhmä CBC55

 

Kouluttajat: 

 

1. Moduuli: 24.-25.9.2019
2. Moduuli: 22.-23.10.2019
3. Moduuli: 19.-20.11.2019
4. Moduuli: 12.-13.12.2019
5. Moduuli: 9.-10.1.2020

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC55 tästä

CBC56 Tampere koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Tampereella aloittava ryhmä CBC56

 

Kouluttajat:

 

1. Moduuli: 3.-4.9.2019
2. Moduuli: 1.-2.10.2019
3. Moduuli: 5.-6.11.2019
4. Moduuli: 3.-4.12.2019
5. Moduuli: 9.-10.1.2020

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC56 tästä

Miten voi ilmoittautua?

CBC-koulutuksen ilmoittautumislinkki löytyy yltä kunkin koulutuksen aikataulun yhteydestä. Koulutuksen aikataulut saa näkyviin klikkaamalla ylläolevaa haitarivalikkoa.
 

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon ja ilmoitamme sinulle heti mikäli koulutuksesta vapautuu paikka sinulle.
 

Ota yhteyttä Hanna-Kaisa Lindforsiin, puh. 050 407 2210 tai sähköpostitse hanna-kaisa.lindfors@bci.fi
 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 4500 € + alv 24 %.

 

Early Bird alennus -15 % voimassa syksyn koulutuksiin 30.4.2019 asti!
Lunasta alennus kirjoittamalla koodi EB15 ilmoittautumislomakkeen ”Muut toiveet ja terveiset järjestäjälle”-kohtaan!

 

Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-15 maksuerää).
 
Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useampi osallistuja, otamme tämän huomioon koulutusmaksussa. Pyydäthän tarjousta sähköpostitse Hanna-Kaisa Lindforsilta hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse numerosta 050 407 2210.

Seuraavien koulutusten alkamisajankohdat:

16.5.2019 & 23.5.2019

Koulutusryhmien aikataulut ja ilmoittautuminen:

Katso tästä koulutusten ajankohdat ja ilmoittaudu

CBC50 Jyväskylä koulutuspäivämäärät

Keväällä 2019 Jyväskylässä aloittava ryhmä CBC50

 

Kouluttajat: Ria Parppei, Raija Salomaa ja Heli Bergström

 

1. Moduuli: 23.-24.5.2019
2. Moduuli: 13.-14.6.2019
3. Moduuli: 8.-9.8.2019
4. Moduuli: 5.-6.9.2019
5. Moduuli: 3.-4.10.2019

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC50 tästä

CBC51 Helsinki koulutuspäivämäärä

Keväällä 2019 Helsingissä aloittava ryhmä CBC51

 

Kouluttajat: Dan Soback, Ilona Rauhala, Hedy Kapri ja Raija Salomaa

 

1. Moduuli: 16.-17.5.2019
2. Moduuli: 18.-19.6.2019
3. Moduuli: 27.-28.8.2019
4. Moduuli: 26.-27.9.2019
5. Moduuli: 24.-25.10.2019

 

Ryhmä on täynnä!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC51 tästä

CBC52 Oulu koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Oulussa aloittava ryhmä CBC52

 

Kouluttajat: Raija Salomaa (muut kouluttajat tarkentuvat myöhemmin)
 
1. Moduuli: 14.-15.8.2019
2. Moduuli: 17.-18.9.2019
3. Moduuli: 24.-25.10.2019
4. Moduuli: 21.-22.11.2019
5. Moduuli: 16.-17.12.2019

 

Ryhmässä on tilaa!
  
Ilmoittaudu koulutukseen CBC52 tästä

CBC53 Helsinki koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Helsingissä aloittava ryhmä CBC53

 

Kouluttajat:

 

1. Moduuli: 29.-30.8.2019
2. Moduuli: 19.-20.9.2019
3. Moduuli: 10.-11.10.2019
4. Moduuli: 4.-5.11.2019
5. Moduuli: 2.-3.12.2019

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC53 tästä

CBC54 Jyväskylä koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Jyväskylässä aloittava ryhmä CBC54

 

Kouluttajat: 

 

1. Moduuli: 27.-28.8.2019
2. Moduuli: 19.-20.9.2019
3. Moduuli: 10.-11.10.2019
4. Moduuli: 4.-5.11.2019
5. Moduuli: 3.-4.12.2019

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC54 tästä

CBC55 Helsinki koulutuspäivämäärä

Syksyllä 2019 Helsingissä aloittava ryhmä CBC55

 

Kouluttajat: 

 

1. Moduuli: 24.-25.9.2019
2. Moduuli: 22.-23.10.2019
3. Moduuli: 19.-20.11.2019
4. Moduuli: 12.-13.12.2019
5. Moduuli: 9.-10.1.2020

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC55 tästä

CBC56 Tampere koulutuspäivämäärät

Syksyllä 2019 Tampereella aloittava ryhmä CBC56

 

Kouluttajat:

 

1. Moduuli: 3.-4.9.2019
2. Moduuli: 1.-2.10.2019
3. Moduuli: 5.-6.11.2019
4. Moduuli: 3.-4.12.2019
5. Moduuli: 9.-10.1.2020

 

Ryhmässä on tilaa!

 

Ilmoittaudu koulutukseen CBC56 tästä

Koulutuksen kesto: 4-5 kk

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 10 kpl

Osallistumismaksu: 4500 € + alv. 24%

Early Bird alennus -15 % voimassa syksyn koulutuksiin 30.4.2019 asti! Lisätiedot kohdasta "Koulutuksen hinta".

Huomioithan ilmoittautuessa!

Tämä koulutus on todella suosittu. Huomioithan, että koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyödyt osallistujalle

– Kehityt business coaching-osaajaksi käytännönläheisen ja runsaasti harjoittelua sisältävän koulutuksen avulla

– Ymmärrät syvällisesti mistä business coachingissa on kyse, ja osaat hyödyntää ja soveltaa oppimaasi laajasti niin ammatticoachina kuin muussa roolissa, kuten sisäisenä coachina tai esimerkiksi johtajana toimiessasi

– Opit coachingin ydintaidot (ICF) ja osaat tuloksekkaasti valmentaa ja kehittää yksilöä coachingin avulla

– Opit rakentamaan hyvää dialogia ja kehityt tavoitelähtöiseksi ohjaamisen ammattilaiseksi

– Kehityt ammattilaisena ja ihmisenä: itsetuntemuksesi lisääntyy, tunnistat omat vahvuutesi ja toimintamallisi.

– Opit ajattelemaan moninäkökulmaisemmin, systeemisemmin, ratkaisukeskeisemmin ja kriittisemmin

-Tulet kyvykäämmäksi (itsesi) oman toiminnan, ajattelun ja tunteiden johtajaksi

– Opit johtamaan omaa energiaasi

– Kasvatat omaa osaamistasi ja työmarkkina-arvoa, kehität omaa henkilöbrändiäsi

– Verkostoidut ja opit yhdessä vertaisoppijoiden sekä kokeneiden kouluttajien kanssa

– Kehität sosiaalisia-, vuorovaikutus- ja ajattelutaitojasi

Hyödyt organisaatioille

– Coachingosaamista, -taitoja ja -ajattelua voi hyödyntää laajasti omassa työssään, kuten esimies- asiakas- ja myyntityössä, ja kaikessa toiminnassa, jossa valmentava ote on hyödyllisin lähestymistapa.

– Opiskelija voi työskennellä sisäisenä coachina jo koulutusajalla, ja näin koulutukseen sisältyvät asiakascoachingtunnit voidaan suunnata suoraan organisaation hyödyksi.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

Mäkelänkatu 54 A, 3.krs

00510 Helsinki

info@bci.fi

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X