Belbin tiimiroolivalmennus ja akkreditointikoulutus

Kukaan ei ole täydellinen – mutta tiimi voi olla

Voiko epätäydellisistä yksilöistä luoda täydellisen tiimin?  Täydellistä yksilöä voitaisiin kuvata sanoilla: ulospäin suuntautunut, järjestelmällinen, motivoiva, luova, sinnikäs, objektiivinen, diplomaattinen, tarkka ja asiantunteva. On melko epätodennäköistä, että jollakin yksilöllä on kaikki nämä ominaisuudet, mutta ne saattavat löytyä tiimistä. Vastaus on siis kyllä – tiimi voi olla täydellinen. 

 

Belbin-työkalun avulla voidaan kartoittaa ja mitata niitä ominaisuuksia mitä yksilöt tuovat tiimeihinsä

 

Oletko koskaan ihmetellyt miksi tiimi joskus toimii ja joskus ei? Miksi joskus tehdään oikeita päätöksiä ja toisinaan vääriä? Miksi tiimi ei aina toimi hyvin, miksi tulee väärinkäsityksiä?  Tri. Meredith Belbinin kehittämällä tiimirooliteorialla on havaittu olevan merkittävää käytännön hyötyä esimiehille ja johtajille heidän matkallaan kohti parempaa tulosta tekeviä johtoryhmiä ja projektitiimejä ja menestyvämpiä liiketoimintahankkeita. Belbin-tiimirooliteoriaa käytetään laajalti lukuisissa organisaatioissa ympäri maailmaa ja sitä opetetaan monissa yliopistoissa.

 

Mihin Belbinin tiimirooliteoriaa voidaan käyttää?

 

– Tiimien rakentamiseen 
– Antamaan tietoa ja ohjausta tiimiroolien tasapainosta tiimin sisällä ja tekemällä ehdotuksia siitä miten vastuualueet voitaisiin jakaa
– Antamaan ohjausta – antamalla kunkin yksilön tyyliin liittyviä kehittämisvinkkejä
– Itsetuntemuksen lisäämiseen 
– Antamaan palautetta siitä millaisena tiimin jäsenet kokevat toisensa
– Tehtäviin sijoittumiseen – auttamalla tehtäviin sijoittumiseen liittyvässä päätöksenteossa vähentämällä väärän valinnan mahdollisuutta
– Arviointiin – löytämään tietyn käyttäytymispiirteen omaavat henkilöt
– Esimieskoulutukseen – lisäämään esimiesten ymmärtämystä alaisten erilaisista toimintatavoista työpaikalla
– Urakehitykseen – etsimään työtehtäviä, jotka soveltuvat parhaiten arvioitavalle henkilölle

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Koulutus antaa syvällisen ymmärryksen siitä, mikä Belbinin tiimirooliteoria on, mihin ja millaisiin tilanteisiin sitä käytetään ja miten. Koulutuksen jälkeen osaat tulkita Belbin-tiimirooliraportteja, sekä kehittää ja ohjata tuloksekkaasti valmennettavia sen avulla.  Koulutus päättyy akkreditointikokeeseen, jonka läpäistyäsi saat myös oikeuden käyttää kansainvälistä ’Belbin Accredited’ -logoa esimerkiksi markkinoinnissa.

 

Tästä koulutuksesta saa 13 CCE-pistettä resurssien kehittämisen osa-alueella, joita voi hyödyntää ICF-sertifikaatin uusimiseen.

Kenelle koulutus sopii?

Belbin tiimiroolikoulutus on tarkoitettu kaikille jotka haluavat käyttää työssään Belbinin tiimirooliteoriaa ammattimaisella tavalla, ja niille jotka haluavat kouluttaa mallia esimerkiksi organisaatioissa. Belbin tiimiroolianalyysi on erinomainen työkalu coachingissa. Koulutuksesta hyötyvät niin ammatticoachit, konsultit, kouluttajat, kuin organisaatioiden sisäiset kehittäjätkin. Belbin tiimiroolianalyysiraportteja on saatavilla lukuisilla kielillä, myös suomeksi. 

Koulutuksen aikataulu, laajuus ja kesto

Seuraava koulutus Helsingissä keväällä 2019

 

Koulutuspäivämäärät:

 

21.5.2019
22.5.2019

 

Organisaatiokohtaisten koulutusten aikataulut sovitaan erikseen tilaajan toiveiden pohjalta.

Kouluttaja

Pääkouluttajana toimii MBA, Göran Hietarinta, joka on työskennellyt alalla yli 20 vuotta kouluttaen satoja henkilöitä Belbin -tiimiroolianalyysin pariin.

Miten ilmoittautua?

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

 

Belbin tiimiroolivalmennus ja akkreditointikoulutusta järjestetään tällä hetkellä myös organisaatiokohtaisina räätälöityinä kursseina ympäri Suomea.

 

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta antaa Hanna-Kaisa Lindfors – hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puh. 050 407 2210

Koulutuksen hinta

990 € + alv. 24 % 
Hinta BCI:n alumneille 750 € + alv. 24%

 

Koulutusmaksun voi maksaa useammassa erässä.

 

Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit,  henkilökohtaisen Belbin tiimiroolianalyysin, sertifiointikokeen ja Meredith Belbinin allekirjoittaman todistuksen, sekä koulutuksen jälkeen oikeuden käyttää kansainvälistä ’Belbin Accredited’ -logoa. Koulutuspäiviin sisältyy kahvi/tee ja välipalatarjoilu. 

Koulutuksen alkamisajankohta

21.5.2019

Katso koulutuksen aikataulu alla

Belbin tiimiroolivalmennus ja akkreditointikoulutus

21.5.2019
22.5.2019

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä!

Koulutuksen kesto: 2 pv

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 2 kpl

Osallistumismaksu: 990 € + alv. 24% / Alumnihinta 750 € + alv. 24%

Koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa maksuerässä.

Huomioithan ilmoittautuessa!

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta antaa Hanna-Kaisa Lindfors – hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puh. 050 407 2210

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

Mäkelänkatu 54 A, 3.krs

00510 Helsinki

info@bci.fi

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X