Tuija Janakka

Tuija Janakka

Koulutustaustaltani olen kauppatieteiden maisteri, ACC-tason akkreditoitu coach ja koulutettu mentori. Olen tehnyt pitkän uran suurissa kansainvälisissä yrityksissä mm. paperiteollisuuden ja logistiikan aloilla sekä teollisuudessa. Kokemusta minulle on kertynyt hyvin monenlaisissa tehtävissä, esimerkiksi myynnissä, esimiehenä, johtoryhmässä ja HR-johtajana. ICF hallituksessa mukana.

Olen coachina erittäin kannustava ja asiakasta tukeva. Minua kuvaillaan läsnäolevaksi, lempeäksi ja sopivan vaativaksi. Pyrkimykseni on viedä prosessia eteenpäin tavoitteellisesti, mutta yksilöä kunnioittaen. Olen herkkä kuuntelija ja osaan luoda luottamusta. Haluan nähdä, että ihmiset pääsevät tekemään rohkeita juttuja, joista ovat haaveilleet. Minulle on tärkeää olla mukana matkassa ja auttamassa risteyksissä. Erityisosaamiseni coachina on resilienssin eli ”muutosmuskeleiden” kasvattaminen. Coachaan niin johtajia kuin asiantuntijoita.

Kokemukseni mukaan coaching toimii silloin, kun asiakas oikeasti haluaa kasvaa ja on motivoitunut muutokseen. Prosessi voi muuttaa omaa ajattelua perustavalla tavalla ja se on usein tärkein muutoksen avain.

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X