Hanna-Kaisa Lindfors

Hanna-Kaisa Lindfors

BCI:n toimitusjohtaja, Certified Business Coach Master®, ACC

Olen kiinnostunut ihmisistä ja ihmisyydestä. Nautin uusien ihmisten kohtaamisesta, heidän elämäntarinoistaan ja kokemuksistaan, siitä mitä he ovat tässä ja nyt. Toisaalta työni suola tulee myös siitä, etteivät he vielä ehkä tiedä kaikkea itsestään.  Työssäni olen joka kerta vaikuttunut siitä, millainen potentiaali ihmisistä löytyy ja mihin sillä potentiaalilla päästään. On upeaa saada olla tässä työssä, ja päästä mukaan tukemaan ja auttamaan ihmisiä matkalla kohti muutosta ja tavoitteitaan.

BCI:ssä vastaan liiketoiminnan kehittämisestä. Olen innostunut alan kehittämisestä ylipäätään, ja toimin myös Coaching to Success konferenssin pääjärjestäjänä. Omana vahvuutenani työssäni on idearikkaus, aikaansaaminen ja asioiden toteuttaminen; olen kiinnostunut monesta eri asiasta, ja olen hyvin tiedonjanoinen moniosaaja. Harrastuksenani onkin ikuinen opiskeleminen, on hienoa ja motivoivaa tietää, kuinka paljon ehdin vielä elämäni aikana kokea ja nähdä uutta. Jatkuva kehittyminen kiehtoo minua!

Koulutukseltani olen henkilöstöjohtamiseen erikoistunut tradenomi. Olen myös sertifioitu business- ja uracoach, sekä toimeenpanon taidon kehittämisen koulutuksen saanut Volition Booster® Coach. Taustallani on myös lukuisia muita opintoja, mm. NLP- ja coachingopintoja, sekä yliopistotasoisia positiivisen psykologian opintoja, sekä markkinoinnin, palveluiden kehittämisen ja tuotteistamisen ammattikorkeakouluopintoja. Toimin aiemmin myös Suomen Coaching-yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Aikaisemmin olen työskennellyt useita vuosia mm. HR-tehtävissä, sekä sisäisenä coachina ja kouluttajana kansainvälisen pörssiyhtiön palveluksessa, sekä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä vakuutusalalla.

”Kukaan muu ei ole sinä ja se on sinun voimasi”, on joku hienosti sanonut, ja tämä lause ”kolahti” minuun.  Tähän lisäisin vielä, että kun nämä omat ”voimat” löydetään ja yhdistetään, saadaan paljon aikaiseksi, yhteistyöllä! 

Nähdään ja tutustutaan coachkoulutuksen merkeissä!

hanna-kaisa.lindfors@bci.fi |  + 358 50 407 2210 | twitter: @hannaklindfors

View Hanna-Kaisa Lindfors's profile on LinkedIn

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X