Hedy Kapri

Hedy Kapri

Coachingtaitojen kouluttaja, ACC, VTM, Sosiaalipsykologi

 

Hedy on ICF:n sertifioima ammatticoach (ACC), Certified Business Coach Master ® ja lisensoitu uracoach. Hän on osallistunut Suomen coaching-alan kehittämiseen toimiessaan ICF Finlandin hallituksen jäsenenä v. 2013-2014.

 

Valmennuksissa ja coach-kouluttajana toimiessaan Hedy hyödyntää erityisesti tarkkaa havainnointikykyään ja ryhmädynamiikan tuntemustaan. Tutkimus- ja koulutustaustansa myötä Hedystä on jalostunut todellinen kysymisen ammattilainen. Tarkkanäköisiä ja oivalluttavia kysymyksiään hän hyödyntää niin coachatessaan kuin coacheja kouluttaessaankin.

 

Koulutukseltaan Hedy on valtiotieteiden maisteri (sosiaalipsykologi). Hän on toiminut liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen parissa kymmenisen vuotta mm. liikkeenjohdon konsulttina, tutkimuspäällikkönä, yrityksen sisäisenä coachina, valmentajana ja coach-kouluttajana. Vuonna 2014 hän siirtyi yrittäjäksi ja omistajaksi isänsä perustaman perheyrityksen johtoon.

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X