Hiljaisen tiedon coaching

 
Hiljainen tieto, tacit knowledge, on monen organisaation kenties kaikkein arvokkainta pääomaa, ainutlaatuisen kilpailuedun lähde. Toisaalta hiljaisen tiedon kautta saatetaan ylläpitää käytäntöjä, joista olisi jo aika päästä eroon. Hiljaisen tiedon esille saaminen on juuri nyt tärkeä uudistumisen väline työelämässä. 

Valmennuksen tavoitteena on laajentaa coachingammattilaisen osaamista ja välineistöä siten, että hän kykenee aiempaa tehokkaammin ja systemaattisemmin auttamaan coachattavaa löytämään ja hyödyntämään hiljaista tietoaan ja intuitiotaan.

Valmennus koostuu kolmesta iltapäivän mittaisesta valmennustilaisuudesta sekä osallistujien ohjeistetusta välityöskentelystä.

Coaching  on mitä soveliain väline piilossa olevan potentiaalin, myös vaikeammin tavoitettavan hiljaisen tiedon esille nostamiseksi. Hiljaisen tiedon coaching –valmennusohjelma tuo ammatticoachin käyttöön joukon uusia työvälineitä, jotka eri suunnasta nostavat piilossa olevaa osaamista ja tietoa pintaan – jaettavaksi ja arvioitavaksi.
 

Valmennuksen sisällön pääteemoja ovat:

– Mitä hiljainen tieto ja intuitio ovat ja miksi niitä kannattaa nostaa esille coachingissa
– Tilan luominen ei-tietoisen mielen viesteille
– Intuitio-prosessin käynnistäminen
– Hiljaisen tiedon esillesaamisen esteet
– Kahdeksan ovea hiljaisen tiedon luokse
– Miten hiljaisen tiedon coaching pohjustaa mentorointia ja osaamisen jakamista

 

 

BCI-8442 web

 

Koulutuksen  valmentajana on Matti Salo, joka on erittäin kokenut business coach, työnohjaaja ja mentoroinnin asiantuntija. Matti on hyödyntänyt paljon ns. tietoisuustaitoja ohjaustyön syventämiseksi ja tehostamiseksi. Matilla on taustallaan vuosien kokemus mm. tutkimustyön johtamisesta, mentoroinnista sekä esimiesten ja työyhteisöjen valmennuksista. Lisäksi hänellä on vahva kokemus johdon ja esimiesten coachingista ja työnohjauksesta. Ennen oman koulutus- ja konsultointiyrityksen perustamista Matti työskenteli työelämän tutkijana.

 

 

 

 

 

 

Valmennus koostuu kolmesta iltapäivän mittaisesta valmennustilaisuudesta sekä osallistujien ohjeistetusta välityöskentelystä.

 

Seuraava koulutus 
Helsingissä
20.1.2016 klo 12-16
21.1.2016 klo 12-16
3.2.2016 klo 12-16

Koulutuksen hinta:
675 € + alv. 24 %
BCI alumneille 500 € + alv. 24 %

 

[gravityform id=”16″ title=”false” description=”false”]

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X