ICF sertifiointipolut

Business Coaching Instituten tarjoama ACTP-ohjelma tarjoaa Sinulle mahdollisuuden hakea kansainvälistä tunnustettua coach-sertifiointia International Coach Federationilta.
 

Koko ACTP-ohjelman suorittamisen etuna on, että se sisältää kaikki ACC- ja PCC-tason sertifiointiin vaadittavat osat, jolloin Sinun tulee vain raportoida asiakascoaching-tuntisi ICF:lle saadaksesi sertifioinnin.sormet

 
Vaihtoehtoisesti voit osallistua joko ohjelman ensimmäiseen tai toiseen osaan ja siten kerätä Coach Specific Training-tunteja portfolio-hakemustasi tai nykyisen sertifiointisi uusimista varten. Jos Sinulla on jokin muu ASTCH-tason coach-koulutus, voimme myös hyväksilukea koulutuksesi osaksi ACTP-ohjelmaa ja voit osallistua suoraan toiseen osaan.

actp

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X