Ilona Rauhala

Ilona Rauhala

Coachingtaitojenkouluttaja, psykologi, MCC 

”Miksi toiset onnistuvat ja toiset ei?”

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yritysten, huippusuoriutujien ja johtajien kanssa, on tuonut kysymyksiini lukuisia vastauksia. Monipuolinen yhteistyö median kanssa on antanut eturivin paikan nähdä, miltä tuntuu tehdä osittain julkista työtä, uskaltaa ilmaista omia näkemyksiä ja kantaa seuraukset silloin, kun omaan työhön kohdistuu myös kritiikkiä. Kiinnostukseni esiintymiseen ja vaikuttamiseen on saanut monipuolisia ulottuvuuksia, kun olen valmentanut niin televisiossa, lehtien palstoilla, sosiaalisessa mediassa ja käynnistämissäni yhteisöissä. Muutoksissa onnistuminen ja vaikuttaminen on aina kiinnostanut minua.

”Saan systemaattisesti palautetta, että olen tarkkanäköinen, kannustava ja suorapuheinen. Haastan asiakkaitani ajattelemaan laadukkaammin ja rohkeammin, sekä ryhtymään sanoista tekoihin. Optimistinen ja avoin luonteeni tekee minusta mutkattoman ja inspiroivan yhteistyökumppanin.”

Taustaltani olen PsM, ja olen psykologiseen valmentamiseen erikoistunut yrittäjä ja tietokirjailija. Minulla on yli 20 vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta ja 15 vuoden kokemus coachingtyöstä. Erityisenä kutsumuksenani on auttaa työelämän avainhenkilöitä soveltamaan psykologista tietoa suorituksen- ja muutoksen johtamisen apuna. Suomalaisen palvelukulttuurin kehittäminen on myös sydäntäni lähellä ja valmennan psykologisen pääoman merkityksestä onnistumiselle, palvelukulttuurille ja kilpailukyvylle.
 
Olen julkaissut mm. yhdessä Makke Leppäsen kanssa johtamisesta kirjat ”Johda Ihmistä – Psykologiaa Johtajille” Talentum (2012) sekä yhdessä Leppäsen ja A.-M. Heikkilän ”Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma” Talentum (2013). 

Twitter: @IlonaRauhala

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X