Johtajuuden kehittäminen

Millaista on onnistunut johtaminen? Meidän kokemuksemme mukaan hyvä johtaminen näkyy viivan alla. Kun johtajuus toimii hyvin, organisaatiossa saadaan enemmän aikaan ja toimitaan myönteisellä energialla. Kun johtajuus ei toimi, tulosta syntyy vähemmän ja ilmapiiri takkuaa.
 

Tulos ja menestys eivät ole ainoastaan numeroita. Ennen kaikkea ne syntyvät ihmisistä. Ihmisiin, työyhteisöön sekä ajattelu- ja toimintamalleihin vaikuttamalla tapahtuu todellisia, kestäviä muutoksia.
 

Nykyinen työelämä edellyttää organisaatioilta valmentavaa johtamisotetta, mikä tarkoittaa tavoitteellista, kannustavaa ja vahvuuksiin perustuvaa johtamista. Se auttaa ihmistä tulemaan tietoiseksi omista mahdollisuuksistaan ja myös omasta vastuustaan tavoitteiden saavuttamisessa.
 

Coaching on vaikuttava työkalu sekä muiden että itsensä johtamiseen. Mitä ajattelutapoja ja toimintamalleja kannattaa valita, jotta voimme paremmin, pääsemme tavoitteisiin ja organisaatio menestyy?
 

BCI:n kokeneet johtajuusvalmentajat ammentavat oppejaan erityisesti positiivisesta psykologiasta ja positiivisen johtajuuden lähestymistavasta. Tässä näkemyksessä pyritään keskittymään vahvuuksiin ja onnistumisiin, positiivisten poikkeamien aktiiviseen hyödyntämiseen sekä organisaation huippusuoritukseen.

Lisätietoja:

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X