Kaj Hellbomista Vuoden Coach 2015

 

BCI:n toimitusjohtaja Kaj Hellbom on saanut arvostetun Vuoden Coach -tunnustuksen. 

Vuoden coachin valitsevat vuosittain Suomen coaching-yhdistys ja ICF Finland, joka kertoo tiedotteessaan seuraavaa:

Vuoden  Coach -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on toiminnallaan merkittävästi:

– edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa

– edistänyt coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta

– soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa otetta omassa työssään.
 

Vuoden coachin valitsee vuosittain kolmejäseninen toimikunta, johon tänä vuonna kuuluivat SCY:n hallituksen puheenjohtaja Heli Koistinen ja ICF Finlandin puheenjohtajaRanja Koverola. Toimikunnan puheenjohtajana on vuodesta 2013 toiminut Johanna Koskimies. Valitsijatoimikunta toteaa nyt valitusta Vuoden Coachista seuraavaa:
 

Kaj vuoden coachKaj Hellbom on yksi Suomen coaching-elämän merkittävimmistä uranuurtajista. Hän on ollut myötävaikuttamassa sekä Suomen coaching-yhdistyksen että ICF Finlandin syntymiseen ja ollut mukana perustajajäsenenä kummassakin yhdistyksessä. Hänen johtamansa Business Coaching Instituten Certified Business Coach® -koulutusohjelma sai ICF:n kansainvälisen akkreditoinnin ensimmäisenä Suomessa, ja tänä päivänä  BCI:n coach-koulutusohjelmista on valmistunut jo satoja uusia coacheja. Kaj Hellbom on osallistunut coaching-aiheisten kirjojen kirjoittamiseen, ja hän käy jatkuvasti puhumassa coachingista sekä suomalaisissa että kansainvälisissä tapahtumissa.
 

Kaj Hellbom on vaikuttanut merkittävällä tavalla ammatillisen coachingin ja sen tunnettuuden kehittymiseen Suomessa. Hän on myös ollut alusta asti mukana luomassa coaching-kulttuuria useissa suomalaisissa suuryrityksissä.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X