Kehity coachina webinaari: Menesty, onnistu ja innosta tilaisuuden vetäjänä – Kehity Business Fasilitaattorina 13.12 klo 9.30-10.30

Kehity coachina webinaari: Menesty, onnistu ja innosta tilaisuuden vetäjänä – Kehity Business Fasilitaattorina

13.12.2018 klo 09.30-10.30

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tule mukaan pohtimaan miten yhdessä käytetystä ajasta saisi mahdollisimman paljon irti ja laajentamaan osaamistasi tilaisuuksien fasilitaattorina.

 

Fasilitointitaidot ovat avain onnistuneisiin keskusteluihin, palavereihin, työpajoihin ja seminaareihin. Niiden avulla saadaan hyödynnettyä koko osallistujajoukossa oleva osaaminen ja potentiaali. Fasilitointitaidot tukevat ja syventävät myös jokaisen yksilö- sekä ryhmäcoachin toimintaa ja laajentavat työkalupakkia entisestään.

 

Tässä webinaarissa kuulet ja opit muun muassa:

– Miten taitava fasilitaattori toimii eri tilanteissa

– Miten tilaisuus jaksotetaan ja rytmitetään käytännössä niin, että se on mahdollisimman tuloksellinen

– Miten käyttää muutamaa aktivointikeinoa, joita voit heti lähteä soveltamaan omassa työssäsi

 

Webinaarin kouluttajana on Anniina Hukari

Anniina on hyvin kokenut kouluttaja, valmentaja, konsultti ja mentori. Koulutukseltaan Anniina on opettajapätevyydellä varustettu Diplomi-insinööri ja sertifioitu Business Coach Master. ”Missionani on täyttää Suomi mahdollisimman monella hyvin rakennetulla ja toteutetulla tilaisuudella, joissa kaikkien aika on hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla, innostavassa sekä tuloksellisessa ilmapiirissä. Tällä tiellä olen ollut yhdessä ihanien kumppanien kanssa jo yli 17 vuotta.”

 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, kaikki rekisteröityneet saavat webinaaritallenteen käyttöönsä webinaarin jälkeen.

 

Rekisteröitymään pääset tästä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

#kehitycoachina

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X