Kehity coachina webinaari: Metaforasafari – kehitä coachingtaitojesi vaikuttavuutta 5.9.2018

Milloin: 5.9.2018 klo 14-15
Rekisteröidy tästä

Tiesitkö, että normaali puheemme sisältää yhden metaforan jokaista 10 tai 25 sanaa kohden tai noin 6 metaforaa minuutissa?

Metaforat eli kielikuvat ovat ihmiselle luontainen tapa ajatella. Metaforat auttavat paneutumaan näkyvän ja ääneen lausutun alla oleviin ilmiöihin. Ne ovat coachin kultakaivos, sillä metaforien avulla päästään nopeasti kiinni ihmisen hahmottamaan todellisuuteen. Niiden avulla voidaan tukea itseymmärrystä ja muutosta ja haastaa muutoksen esteitä.

Metaforaymmärrys tukee coachin ammatillista kasvua ja kasvattaa työskentelyn vaikuttavuutta. Tutkimusten mukaan metaforat jäävät tapaamisista mieleen erityisen merkityksellisinä ja hyödyllisinä.

Webinaarissa käydään lyhyesti läpi metaforan perusteoriaa ja tutustutaan metaforien käyttöön coachingissa esimerkkien kautta.

Webinaari on maksuton ja mukaan pääset ilmoittautumaan täältä!

 

Kouluttajana Minna Sütö, Sertifioitu Business Coach

 

 

 

 

 

 

 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X