Kehity coachina webinaari: Organisaatiocoaching – coachingin seuraava askel 4.10.2018

ORGANISAATIOCOACHING – COACHINGIN SEURAAVA ASKEL

Lisää nopeutta, monimutkaisuutta ja keskinäistä riippuvuutta – organisaatioiden maailma muuttuu radikaalisti ja ennennäkemättömällä tavalla. Organisaatiot etsivät tapoja rakentaa valmiuksiaan vastata globalisaation, digitalisoinnin ja skaalautuvuuden haasteisiin. – Mitä coaching voi tarjota tässä? Henkilökohtaisella coachingilla on aina paikkansa, mutta se ei välttämättä vaikuta tarpeeksi laajasti. Teemme myös enemmän ja enemmän tiimicoachingia ja sen vaikutus voi olla varsin suuri. Mutta jotta pystyisimme todella ratkaisemaan tulevia haasteita, tarvitsemme organisatorisen lähestymistavan coachingiin, tarvitsemme OrganisaatioCoachingia (OC). Tämä tarkoittaa, että meidän on oltava valmiita rakentamaan coaching interventioita laajemmalla systeemisellä mittakaavalla. – OC on coachingia jonka fokuksessa on koko organisaatio. Yhteistyö ja kumppanuus asiakkaan kanssa tarkoittaa tällöin koko organisaation muutostarpeiden ja tavoitteiden saavuttamisen tukemista.

Tule mukaan webinaariin, jossa opit ja oivallat lisää siitä miten coaching voi auttaa koko organisaatiota kehittymään ja menestymään.

 

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille coachingin, johtamisen ja organisaatioiden kehittämisen kanssa työtä tekeville. Kaikki webinaariin rekisteröityneet saavat käyttöönsä tallenteen webinaarista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Rekisteröidy tästä!

 
Puhujana Kaj Hellbom, BCIn perustaja ja toimitusjohtaja. Kajlla on laaja kokemus coachingin soveltamisesta sekä yksilö, tiimi että organisaatiokontekstissa.
 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X