Kokemuksia Certified Business Coach -koulutuksesta

Certified Business Coach -koulutus on ollut suosituin coachkoulutusohjelmamme jo yli 10 vuoden ajan. 
Lue millaisia kokemuksia koulutukseen osallistuneilla on koulutuksesta!
 • Henna Lekka
  Henna Lekka

  Henna Lekka, Certified Business Coach, yrittäjä, copywriter.
  Monipuolinen koulutus, joka avartaa varmasti ajatteluasi ja toimintatapojasi, toimit sitten esimiehenä, asiantuntijana tai yrittäjänä.
  Verkkokoulutuksena toimi paremmin kuin yksikään kokemani etäpalaveri tai -työpaja tähän saakka!

 • Anne Öhman
  Anne Öhman

  Anne Öhman
  CBC-ohjelma oli kokemuksellinen, intensiivinen, innostava ja vaikuttava kehitysmatka, joka jatkuu. Suuret kiitokset BCI ja upea vertaisverkostoni!

 • Frida Bergman
  Frida Bergman

  Frida Bergman
  CBC-koulutus oli intensiivinen, päätähuimaava ja uskomaton matka. Pääsin tutustumaan todella hienoihin kanssakulkijoihin ja kouluttajiin. Odotan mielenkiinnolla mihin kaikkialle tämä polku saattaa viedä!

 • Krista Syväkari
  Krista Syväkari

  Krista Syväkari
  Business coachiksi valmistuminen toteutti yhden ammatillisen haaveeni. Opin, oivalsin ja mikä parasta, innostuin aiheesta vielä enemmän. Lämmin kiitos lahjakkaille kouluttajille ja kurssikavereilleni!

 • Robert D'Abrosca
  Robert D'Abrosca

  Roberto D’Abrosca
  CBC-ohjelma oli minulle juuri se, mitä aloittelevana coachina tarvitsin. Kouluttajat onnistuivat luomaan kerta toisensa jälkeen täydellisen opiskeluilmapiirin, jossa oli tilaa oivaltaa, harjoitella sekä käsitellä käytännön asioita konkreettisesti.

 • Terhi Vuoristo
  Terhi Vuoristo

  CBC -koulutus oli erinomainen alku coaching -polulla, suosittelen lämpimästi! Coaching ”kanssakäymismuotona” tuo lisäarvoa niin business elämään kuin ihan jokapäiväisiin ihmissuhteisiinkin.

 • Elisa Snicker
  Elisa Snicker

  Certified Business Coach -nimike ylpeästi plakkarissa! En ensin uskonut ystävääni, joka sanoi tämän olevan antoisin koulutus, johon tulen koskaan osallistumaan. Aluksi olin epäilevällä kannalla, mutta nyt käännän takkini. Koulutus osaltaan auttoi selviytymään vaikeasta keväästä ja haastoi omaa ajattelua. Ja mikäs sen parempaa kuin päästä reflektoimaan ajatuksia kanssakulkijoiden kanssa.

 • Riitta Mähönen
  Riitta Mähönen

  Kiitos innostavasta koulutuksesta BCI ja kouluttajat! Meillä oli huikea ryhmä. Jos tämä koulutus kiinnostaa, niin suosittelen sitä lämpimästi ja kerron mielelläni myös lisää.Näen coachingille suuren tilauksen ajassamme ja uskon sen käytön yleistyvän kovaa vauhtia yritysten kehittämisen työkaluna.

 • Päivi Hautamäki
  Päivi Hautamäki

  Yllätyin, kuinka paljon vain muutamassa koulutuspäivässä käytiin läpi ja kuinka nopeasti asiaan pääsi sisälle. Parasta koulutuksessa oli käytännön esimerkit kouluttajilta ja coaching-harjoittelut. Suosittelen koulutusta muillekin!

   

 • Carita Hällsten
  Carita Hällsten

  Koulutus ylitti odotukseni. Sain paljon enemmän, kuin odotin. Coaching-työkalujen lisäksi sain valtavasti muutakin: aivan upeita uusia tuttavuuksia, intohimon coachingiin ja toivottavasti myös jossain määrin uuden osa-aikatyön!

 • Tomi Halonen
  Tomi Halonen

  ”Suosittelen Certified Business Coach® -koulutusta etenkin kaikille ”etsiville” johtajille.” 

 • Iris Karjula
  Iris Karjula

  ”Suosittelen CBC-koulutusta lämpimästi. Se on hyvä kokonaisuus, vaativa ja innostava, uusia näkökulmia avaava – ja oppimismahdollisuuksia tarjoava jokaiselle, joka aktiivisesti haluaa oppia.”

 • Leena Helenius
  Leena Helenius

  Leena Helenius, Paraplyy.
  Suosittelen koulutusta ehdottomast kaikille, jotka aikovat tehdä tätä työkseen joko omassa organisaatiossaan tai ulkoisena coachina. Koulutuksesta on runsaasti apua myös valmentavaan esimiesrooliin!

   

 • Coach, 2019
  Coach, 2019

  BCI:n Business Coach -koulutus oli hyvin monipuolinen ja menetelmiltään erinomainen. Paketti sisälsi mukavasti teoreettista faktaa ja käytännönläheistä tietoa & oppia sekä valtavasti konkreettista harjoittelua ja kokemusta. Kunhan opiskelija lähtee rohkeasti suorittamaan myös harjoitusasiakkuuksia, on lopputuloksena erinomainen pohja käytännössä kerättävälle ammattitaidolle.

 • Coach, 2019
  Coach, 2019

  Koulutus avaa aivan uuden näkökulman ihmisten kohtaamiseen ja samalla pääset myös tutkimusmatkalle omaan itseesi.

 • Coach, 2019
  Coach, 2019

  CBC -koulutus oli erinomainen alku coaching -polulla, suosittelen lämpimästi! Coaching ”kanssakäymismuotona” tuo lisäarvoa niin business elämään kuin ihan jokapäiväisiin ihmissuhteisiinkin.

 • Suvi Tasanen
  Suvi Tasanen

  ” – Suosittelen koulutusta ehdottomasti – erittäin hyvä peruskurssi coaching-polun alkuun mm. koulutus- ja kehitystehtävissä toimiville. Käytännön harjoitukset tuovat opit konkretian tasolle. Kurssilla saatuja vinkkejä on helppo soveltaa omassa työssä erilaisiin coaching- ja vuorovaikutustilanteisiin.”

 • Ira Lange
  Ira Lange

  Ira Lange, Q.Motion Oy.

  ” – Mikäli haluat kehittää syvällisesti omaa osaamistasi ja vastata näin asiakkaiden kyvykkyyden kehittämisen haasteeseen. Business coaching on erinomainen tapa lähteä liikkeelle!”

 • Terhi Vesterinen
  Terhi Vesterinen

  Terhi Vesterinen, Solpoint Oy.

  ” – Osallistuminen CBC koulutukseen oli osaltani harkittu, mutta onnistunut investointi sekä coaching- osaamiseni että tulevaisuuden organisaatioiden kehittämiseen.”

 • Eija Lagren
  Eija Lagren

  Hyvin tuotteistettu koulutus. Asiantuntevat kouluttajat. Käytännön järjestelyt toimivat hyvin.

 • Janne Hyvärinen
  Janne Hyvärinen

  Huippuhyvä koulutus, joka sopii kaikille esimiestyötä tai asiantuntijatyötä tekeville henkilöille. Antaa ajattelemisen aiheita, eikä päästä helpolla.

 • Teemu Turkia
  Teemu Turkia

  Teemu Turkia, Lead HR Generalist GE

  Suosittelen varauksetta BCI:n Business Coaching valmennusta. Tämä valmennusohjelma soveltuu jokaiselle joka haluaa oppia Coaching taitoja sekä laajentaa omaa näkemystään valmentavasta otteesta. Kyseessä ei ole pelkkä valmennusohjelma, vaan kehittymismatka, jonka aikana tulet haastamaan, tutkimaan ja laajentamaan omaa ajatteluasi.

 • Sanna Tulokas
  Sanna Tulokas

  Sanna Tulokas, Abbvie Oy.

  ” – This is a very good program for those who want to develop their coaching skill and coaching culture in organizations.”

 • Merja Oljakka
  Merja Oljakka

  Merja Oljakka, johtaja, henkilöstön kehitys, Sol Palvelut Oy.

  ” – Voimme hyödyntää koulutuksen oppeja henkilöstömme kehittämisessä ja esimiesvalmennuksissa kasvattaen heidän taitojaan käyttää coachingia.”

 • Liisa Puskala
  Liisa Puskala

  Liisa Puskala, koulutusasiantuntija, AEL Oy.

  ” – Koulutuksen sisältö on hyvin harkittu. Coaching on minulle jatkossa merkittävä työkalu ja toimintatapa, sekä kouluttajana että kehittäjänä.”

 • Olli Lindroos
  Olli Lindroos

  Olli Lindroos, toimialajohtaja, Trafi.

  ” – Odotukset olivat todella korkealla mutta silti odotukseni ylittyivät todella reippaasti. Ja vielä joka koulutuskerralla. Aina oli kiva tulla ja aina lähtiessä ole semmonen olo, että ”vau”. Valtavan energisoiva koulutus.”

 • Marita Malinen
  Marita Malinen

  Marita Malinen, Coach, valmentaja.

  ” – Koulutus on kuin coaching-prosessi; antaa aikaa ajatuksille ja kehittymiselleni coachina. Ehdottomasti kannattava prosessi.”

 • Tuija Jokinen
  Tuija Jokinen

  ”Sain uutta ajattelua ja taitoja, ehkä enemmän kuin odotinkaan. Ryhmä oli todella hyvä, jossa muodostui nopeasti luottamuksellinen ja rakentava oppimisen ilmapiiri.”

 • Pia Vallenius
  Pia Vallenius

  ”Suosittelen koulutusta! Sain enemmän kuin odotin, iso kiitos siitä.”

 • Kaija Pohjala
  Kaija Pohjala

  ”Koulutus ylitti odotukseni, suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!” 

 • Liisa Koski-Lukkari
  Liisa Koski-Lukkari

  Liisa Koski-Lukkari, Metropolia AMK.

  ” – Voin hyödyntää CBC-koulutuksen oppeja pedagogiikassa ja yritysvalmennuksissa sekä opetussubstanssissa. Koulutus vastasi odotuksiani erittäin hyvin ja ylitti odotukseni.” 

 • Leena Ilomäki
  Leena Ilomäki

  ”Monimuotoinen Business Coaching koulutus antaa erittäin hyvän perustan ja innostuksen coachauksen aloittamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä.”

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X