Kokemuksia Certified Business Coach -koulutuksesta

Certified Business Coach -koulutus on ollut suosituin coachkoulutusohjelmamme jo yli 10 vuoden ajan. 
Lue millaisia kokemuksia koulutukseen osallistuneilla on koulutuksesta!
 • Päivi Hautamäki
  Päivi Hautamäki

  Yllätyin, kuinka paljon vain muutamassa koulutuspäivässä käytiin läpi ja kuinka nopeasti asiaan pääsi sisälle. Parasta koulutuksessa oli käytännön esimerkit kouluttajilta ja coaching-harjoittelut. Suosittelen koulutusta muillekin!

   

 • Carita Hällsten
  Carita Hällsten

  Koulutus ylitti odotukseni. Sain paljon enemmän, kuin odotin. Coaching-työkalujen lisäksi sain valtavasti muutakin: aivan upeita uusia tuttavuuksia, intohimon coachingiin ja toivottavasti myös jossain määrin uuden osa-aikatyön!

 • Tomi Halonen
  Tomi Halonen

  ”Suosittelen Certified Business Coach® -koulutusta etenkin kaikille ”etsiville” johtajille.” 

 • Iris Karjula
  Iris Karjula

  ”Suosittelen CBC-koulutusta lämpimästi. Se on hyvä kokonaisuus, vaativa ja innostava, uusia näkökulmia avaava – ja oppimismahdollisuuksia tarjoava jokaiselle, joka aktiivisesti haluaa oppia.”

 • Suvi Tasanen
  Suvi Tasanen

  ” – Suosittelen koulutusta ehdottomasti – erittäin hyvä peruskurssi coaching-polun alkuun mm. koulutus- ja kehitystehtävissä toimiville. Käytännön harjoitukset tuovat opit konkretian tasolle. Kurssilla saatuja vinkkejä on helppo soveltaa omassa työssä erilaisiin coaching- ja vuorovaikutustilanteisiin.”

 • Ira Lange
  Ira Lange

  Ira Lange, Q.Motion Oy.

  ” – Mikäli haluat kehittää syvällisesti omaa osaamistasi ja vastata näin asiakkaiden kyvykkyyden kehittämisen haasteeseen. Business coaching on erinomainen tapa lähteä liikkeelle!”

 • Terhi Vesterinen
  Terhi Vesterinen

  Terhi Vesterinen, Solpoint Oy.

  ” – Osallistuminen CBC koulutukseen oli osaltani harkittu, mutta onnistunut investointi sekä coaching- osaamiseni että tulevaisuuden organisaatioiden kehittämiseen.”

 • Sanna Tulokas
  Sanna Tulokas

  Sanna Tulokas, Abbvie Oy.

  ” – This is a very good program for those who want to develop their coaching skill and coaching culture in organizations.”

 • Merja Oljakka
  Merja Oljakka

  Merja Oljakka, johtaja, henkilöstön kehitys, Sol Palvelut Oy.

  ” – Voimme hyödyntää koulutuksen oppeja henkilöstömme kehittämisessä ja esimiesvalmennuksissa kasvattaen heidän taitojaan käyttää coachingia.”

 • Liisa Puskala
  Liisa Puskala

  Liisa Puskala, koulutusasiantuntija, AEL Oy.

  ” – Koulutuksen sisältö on hyvin harkittu. Coaching on minulle jatkossa merkittävä työkalu ja toimintatapa, sekä kouluttajana että kehittäjänä.”

 • Olli Lindroos
  Olli Lindroos

  Olli Lindroos, toimialajohtaja, Trafi.

  ” – Odotukset olivat todella korkealla mutta silti odotukseni ylittyivät todella reippaasti. Ja vielä joka koulutuskerralla. Aina oli kiva tulla ja aina lähtiessä ole semmonen olo, että ”vau”. Valtavan energisoiva koulutus.”

 • Marita Malinen
  Marita Malinen

  Marita Malinen, Coach, valmentaja.

  ” – Koulutus on kuin coaching-prosessi; antaa aikaa ajatuksille ja kehittymiselleni coachina. Ehdottomasti kannattava prosessi.”

 • Tuija Jokinen
  Tuija Jokinen

  ”Sain uutta ajattelua ja taitoja, ehkä enemmän kuin odotinkaan. Ryhmä oli todella hyvä, jossa muodostui nopeasti luottamuksellinen ja rakentava oppimisen ilmapiiri.”

 • Pia Vallenius
  Pia Vallenius

  ”Suosittelen koulutusta! Sain enemmän kuin odotin, iso kiitos siitä.”

 • Kaija Pohjala
  Kaija Pohjala

  ”Koulutus ylitti odotukseni, suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!” 

 • Liisa Koski-Lukkari
  Liisa Koski-Lukkari

  Liisa Koski-Lukkari, Metropolia AMK.

  ” – Voin hyödyntää CBC-koulutuksen oppeja pedagogiikassa ja yritysvalmennuksissa sekä opetussubstanssissa. Koulutus vastasi odotuksiani erittäin hyvin ja ylitti odotukseni.” 

 • Leena Ilomäki
  Leena Ilomäki

  ”Monimuotoinen Business Coaching koulutus antaa erittäin hyvän perustan ja innostuksen coachauksen aloittamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä.”

 • Osallistuja, 2014
  Osallistuja, 2014

  Koulutuksessa oli parasta systemaattinen ydintaitojen läpikäynti. Pienehkö ryhmä mahdollisti aktiivisen lab- ja vertaiscoachingosallistumisen. Vaihtuvien opettajien mukanaan tuomat näkökulmamuutokset oli plussaa. Erinomainen koulutus, suosittelen!

 • Osallistuja, 2014
  Osallistuja, 2014

  Koulutus on ollut MAHTAVA ELÄMYS! Jopa ylitti odotukset!

 • Osallistuja, 2013
  Osallistuja, 2013

  Koulutus oli hyvä, mielekäs ja koen sen antaneen oikeasti osaamista ja kokemusta aiheeseen. Sain enemmän kuin odotin. 

 • Johanna, coach
  Johanna, coach

  Erittäin taitavat vetäjät! Kaikki kurssilaiset saivat hyvin tilaa keskuteluissa ja erilaiset mielipiteet ja kokemukset laittavat aivonystyrät käyntiin. Uskomatonta, että näin tiiviissä ajassa opimme paljon ja saimme hyvät eväät coachingpolullemme. Sisältö oli mielestäni hyvin tasapainossa ja se oli hyvää että harjoittelua painotettiin ja sille otettiin aikaa. Todella kattava ja antoisa koulutus! Ryhmän välille rakentunut luottamus ja avoin kokemusten vaihto tuplasi jo muutenkin laadukkaan koulutusannin. Ihmeellinen matka! 

 • Raija Salomaa
  Raija Salomaa

  Raija Salomaa, Business Coach.

  ” – Ammattimaisesti ja laadukkaasti koostettu koulutuskokonaisuus, joka sopii erinomaisesti ammatticoacheille, valmentavasta työtavasta kiinnostuneille esimiehille/ johtajille sekä konsulteille.”

 • Anneli Koivunen
  Anneli Koivunen

  Anneli Koivunen, Priorite Oy.

  ” – Tämä oli ehdottomasti laadukkaimmin ja ammattitaitoisimmin toteutettu koulutus, jonka olen elämäni aikana käynyt. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka haluavat vahvan perustan omalle tielleen business coachina.”

 • Sini Jokiniemi
  Sini Jokiniemi

  Sini Jokiniemi, CRM-päällikkö.

  ” – Jos haluat kuulla omien mannerlaattojesi kohinaa, kun vanhat tavat, tottumuksen & uskomukset väistyvät ja tilalle tulee uusia näköaloja, saat tähän mahdollisuuden CBC-koulutuksessa. Positiivinen tulosvaroitus: tämä koulutus voi vaikuttaa voimakkaasti oppilaan elämänpiiriin.”

 • Sirkka Auvinen
  Sirkka Auvinen

  ”Intensiivinen, tehokas ja ammattimaisesti toteutettu koulutus, oli hämmästyttävää nähdä kuinka tehokkaasti vetäjät saivat kaikki osallistujat kehittymään coachingtaidoissa. Voin sydämestäni suositella tätä ohjelmaa kaikille coachingammattilaisille ja coachingtaitojaan kehittäville.” 

 • Sanna Puhakka
  Sanna Puhakka

  Sanna Puhakka, Ekspansiivi.

  ” – Ravisteleva ja kokemuksellinen tapa valmentautua Business coachiksi. Ohjelmassa oli ammattimainen ote alusta loppuun, oppimista tukeva upea yhteisö ja se ”spirit”!”

 • Maria Kenola
  Maria Kenola

  Maria Kenola, Senior Consultant.

  ” – Antaa hyvän kuvan siitä mitä coaching on ja antaa sekä teoreettista tietoa että käytännön välineitä coachina kehittymiseen. Selkeä rakenne ja hyvät kouluttajat.”

 • Päivi Mäkelä
  Päivi Mäkelä

  ”Koulutus antoi hyvän kokonaisnäkemyksen coachauksen kentästä, jota on ollut helppo syventää sekä coachausta tehden että kirjallisuuteen paneutuen. Vetäjien erittäin ammattitaitoinen ote oli ilonaihe koko koulutuksen ajan.”

 • Coach 2014
  Coach 2014

  Hyvin rakennettu kokonaisuus, joka eteni askel askeleelta. Kokenut, ammattitaitoinen vetäjä ja hyvä ryhmä, jossa pienestä koostaan huolimatta oli erinomaisen hyvää heterogeenisuutta. Käytännön harjoitukset opettivat.

 • Iris Humala
  Iris Humala

  Iris Humala, Iris Consulting Ky, Koulutus antoi hyvän pohjan ammattimaiseen coaching-työhön sekä teoriassa että käytännössä. Plussaa oli tutustuminen oman ryhmän hienoihin ihmisiin ja kouluttajiin!

   

 • Anna Maija Siljander
  Anna Maija Siljander

  Anna Maija Siljander, Aalto ee.
  Suosittelen CBC-koulutusta, se toimi upeana kasvumatkana niin coachin -rooliin kuin toimialaankin!

   

 • Leena Helenius
  Leena Helenius

  Leena Helenius, Paraplyy.
  Suosittelen koulutusta ehdottomast kaikille, jotka aikovat tehdä tätä työkseen joko omassa organisaatiossaan tai ulkoisena coachina. Koulutuksesta on runsaasti apua myös valmentavaan esimiesrooliin!

   

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X