Business Coaching -jatkokoulutus

Ylläpidä ja syvennä coaching-taitojasi

Onko siitä jo kauan aikaa, kun olet viimeksi coachannut aktiivisesti? Onko mielessäsi epävarmuuden tunteita liittyen coaching-osaamiseesi tai erilaisiin asiakastilanteisiin? Kaipaatko lisää coaching-harjoittelua ja mieleenpalauttamista tai haluatko syventää jo oppimaasi?

 

Business Coaching Institute järjestää kesäkuussa erillisen Business Coaching -jatkokoulutuspäivän, johon olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Jatkokoulutuksen tarkoituksena on sytyttää uudelleen kipinä coachingiin ja coachaamisen polulla jatkamiseen. Saat myös tilaisuuden päästä hetkeksi inspiroitumaan ja verkostoitumaan yhdessä muiden, vastaavassa tilanteessa olevien kollegojen kanssa. Saat tukea, ohjausta ja varmuutta omaan tekemiseesi ja pääset harjoittelemaan coaching-taitojasi myös käytännössä – palautteen antoa unohtamatta.

Mitä koulutus sisältää?

Koulutus on harjoittelupainotteinen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden käynnistää uudelleen oma coaching-toimintasi ja palauttaa mieleesi keskeiset asiat ja taidot. Kokeneet ammattilaiset myös vastaavat mihin tahansa kysymyksiin, joita sinulle on koulutusjaksosi jälkeen tai asiakastyössäsi herännyt. Ehkä olet kohdannut coachin roolissasi hankalia tilanteita ja kaipaat vahvistusta sille, mikä kussakin tilanteessa olisi oikea tapa toimia.

 

Koulutuksessa käydään läpi ICF:n hiljattain uudistuneet ydintaidot ja EMCC-kompetenssit. Keskustelemme siitä, mitä nämä akkreditoinnit tarkoittavat sinun työllesi coaching-asiantuntijana jatkossa. BCI:n Certified Business Coach Master -koulutuskokonaisuudelle myönnettiin vuoden 2019 lopulla kansainvälinen EMCC-akkreditointi, joka on myös sinun hyödynnettävissäsi CBC-alumnina. Coaching-taitojen ja -tietämyksen päivittäminen onkin siksi juuri nyt erityisen ajankohtaista.

 

Koulutus auttaa sinua myös ymmärtämään entistä syvällisemmin sitä, miten erilaisissa tilanteissa coachataan ja hyödynnetään valmentavaa johtajuutta. Erilaiset tilanteet vaativat erilaista tapaa toteuttaa coachingia. Coachin on tärkeää hahmottaa coachingin kokonaiskuva ja kyetä ohjaamaan asiakkaan prosessia tarkoituksenmukaisesti eri syvyystasoilla suoraviivaisesta tavoitteiden asetannasta hienovaraisempiin henkilökohtaisen kasvun vaiheisiin.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu Certified Business Coach -koulutuksen tai vastaavan peruskoulutuksen suorittaneille coacheille. Voit toimia yrittäjänä tai organisaation palveluksessa erilaisissa tehtävissä, koulutuspäivä on avoin kaikille coaching-osaamisensa päivittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Yksipäiväinen Business Coaching -jatkokoulutuspäivä järjestetään kesäkuussa, perjantaina 5.6.2020.

Sertifiointi

Jatkokoulutus ei ole sertifiointiin johtava koulutus.

 

Tästä jatkokoulutuksesta saa CCE-pisteitä, joita voit hyödyntää sertifikaattisi uusimiseen. Koulutuspäivän hyväksytystä suorittamisesta saa 6 CCE-pistettä resurssien kehittämisen osa-alueella.

Kouluttaja

Seuraavat koulutukset

Perjantai 5.6.2020, kello 9-16.

 

Päivät ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joissa on sama sisältö.

Miten voin ilmoittautua?

Voit ilmoittautua haluamaasi jatkokoulutuspäivään alla olevista painikkeista.

 

Huomioithan, että ilmoittautuminen sulkeutuu koulutusryhmien täytyttyä! Ilmoittautuminen koulutuspäiviin sulkeutuu automaattisesti kolme vuorokautta ennen koulutusta.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 375 € + alv. 24 %

 

Koulutuksen voi maksaa 1-3 korottomassa maksuerässä.

 

Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useita henkilöitä, voit pyytää tarjousta asiakaspalvelustamme sähköpostitse osoitteesta info@bci.fi

Haluatko tietää lisää Business Coaching -jatkokoulutuksesta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@bci.fi tai

puhelimitse 010 2352976.

Seuraavien koulutuspäivien ajankohdat:

5.6.2020

Koulutusryhmien aikataulut ja ilmoittautuminen:

Business Coaching -jatkokoulutus

Koulutuksen kesto: 1 pv

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 1 kpl

Osallistumismaksu: 375 € + alv. 24 %

Voit maksaa koulutusmaksun 1-3 korottomassa maksuerässä!

Huomioithan ilmoittautuessa!

Ilmoittautuminen sulkeutuu koulutusryhmän täytyttyä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X