GROUP & TEAM COACHING DIPLOMA

Osallistujien mielestä Suomen paras coachingin jatkokoulutusohjelma

Group & Team Coaching Diploma –koulutus on coachingin jatkokoulutusohjelma, joka antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachingin toteuttamiseen ryhmä- ja tiimikontekstissa.

Miksi opiskella?

Koulutus antaa osallistujille valmiudet ja perustiedot coachingin toteuttamiseen ryhmien ja tiimien parissa. Koulutuksen jälkeen osallistuja kykenee itsenäisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmä- ja tiimivalmennuksia asiantuntevalla ja ammattimaisella tavalla.

Mitä voit odottaa koulutukselta?

Koulutuksen aikana tutustutaan mm. ryhmä- ja tiimicoachingin ominaispiirteisiin ja sovellusalueisiin, ryhmä- ja tiimicoaching-prosessien suunnitteluun ja läpivientiin käytännössä. Tutustumme myös ryhmien muodostumiseen ja ryhmädynamiikan keskeisiin kysymyksiin coachingin näkökulmasta sekä coachaavan keskustelun ohjaamiseen ryhmä- ja tiimikontekstissa. Tietosisältöjen lisäksi ohjelman läpikäyneet saavat kattavan kokoelman menetelmiä, malleja ja työvälineitä coaching-keskusteluiden toteuttamiseen ryhmien ja tiimien kanssa.

Mitä koulutus sisältää?

Group & Team Coaching Diploma antaa erinomaiset valmiudet ryhmien ja tiimien coachaamiseen sekä ryhmä- ja tiimimuotoisten coachingprosessien suunnittelemiseen. Koulutuksessa käsitellään, opitaan ja kokeillaan monipuolisesti niitä taitoja joita ammattimainen ryhmien ja tiimien coachaaja tarvitsee työssään. Koulutus tarjoaa myös oivallisen tilaisuuden pohtia omia vahvuuksiaan ryhmä- ja tiimicoachina kokemuksellisen oppimisen avulla.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu ammatticoacheille, jotka haluavat laajentaa coaching-työtään ryhmien ja tiimien parissa toimimiseen. Koulutus sopii myös esimerkiksi johtotehtävissä toimiville tai HR-ammattilaisina työskenteleville, jotka haluavat vankan perustan coachingin käyttöön ryhmissä. Suosituksena koulutukseen osallistumiselle on coachingin perustietojen hallinta sekä kokemus käytännön coaching-työstä. Koulutus ei edellytä aikaisempaa coaching-koulutusta.

Sertifiointi

Koulutus on International Coach Federationin akkreditoima jatkokoulutus, ja siitä saa 27 CCEU-jatkokoulutuspistettä, joista 16 on ydintaitojen alueella, ja 11 resurssien kehittämisen alueella.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Koulutus koostuu yhteensä neljästä lähipäivästä. Tietomoduulien, ohjattujen ryhmä- ja tiimicoaching demojen, case-harjoittelun ja fasilitoitujen ryhmäkeskusteluiden kautta osallistujat saavat tarvittavan osaamisperustan ryhmä- ja tiimicoachingin toteuttamiseen. Koulutus on erittäin harjoittelupainotteinen ja lähtökohtana on asioiden omaksuminen kokemuksellisen oppimisen kautta.

Mitä osallistujat sanovat?

”Hyvä kokonaisuus, sain mitä tulin hakemaan.”

– Heli Bergström

 

”Koulutus vastasi odotuksiani erinomaisesti, hyvä mix teoriaa ja käytäntöä.”

– Kaija Pohjala, CoComms Oy

 

”Koulutus ylitti odotukseni. Sain paljon uusia työkaluja, jotka voin viedä suoraan työhöni.”

– Esko Mertaniemi

 

”Kokonaisuus ylitti odotukseni kirkkaasti. En odottanut että neljän päivän paketista saisi näin paljon irti, hieno kokonaisuus!”

– Anna-Mari Latvala

 

”Voin suositella koulutusta lämpimästi jo kokeneillekin coacheille.”

– Seija Raesola

 

”Koulutus vastasi odotuksiani erittäin hyvin. Koen, että minulla on nyt hyvät valmiudet vetää ryhmä- ja tiimicoachingia ja setti työkaluja tukemaan sitä.”

– Osallistuja

 

”What is more? BCIn Group &Team Coaching Diploma on MORE! Täysi laidallinen tiimicoachingtarpeisiin.”

– Liisa Puskala

 

”Koulutus oli loistava täsmäisku, jota olin odottanut. Suosittelen!”

– Osallistuja 2014

 

”Koulutus tarjoaa hyvät eväät ammatticoachauksen kehittämiseen.”

– Osallistuja

 

”Suosittelen koulutusta yrityselämässä toimiville, joilla on tiimi johdettavana.”

– Osallistuja

 

”Koulutus ylitti odotukseni. Kaipasin konkretiaa, niin että voin itse toteuttaa ryhmä- ja tiimicoachingia turvallisin mielin. Sain mitä hain ja enemmän.”

– Osallistuja

Kouluttajat

Seuraavat koulutukset

Group & Team Coaching Diploma

Koulutus järjestetään verkossa aamu- ja iltaryhmätoteutuksena kesällä ja syksyllä 2021. Katso koulutusryhmien tarkemmat aikataulut täältä!

Miten voin ilmoittautua?

Koulutuksen aikataulut saa näkyviin klikkaamalla yllä olevia haitarivalikoita. Voit ilmoittautua koulutukseen yllä olevista painikkeista.

 

Ota yhteyttä Hanna-Kaisa Lindforsiin, puh. 050 407 2210 tai sähköpostitse
hanna-kaisa.lindfors@bci.fi

 

 

HUOM! Kaikki koulutuksen lähiopetuspäivät ovat siirretty verkkoon 18.8.2020 alkaen. Lisätietoja alla olevasta linkistä.

 

 

Tiedote: opiskelu poikkeusolosuhteissa BCI:n koulutuksissa

Koulutuksen hinta

1490 € + alv. 24 %
BCI:n alumneille 1290 € + alv. 24%

 

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-12 maksuerää). Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useampi osallistuja, otamme tämän huomioon koulutusmaksussa. Pyydäthän tarjousta sähköpostitse Hanna-Kaisa Lindforsilta hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050 407 2210.

Seuraavien koulutusten alkamisajankohdat:

Ilmoitetaan myöhemmin

Koulutusryhmien aikataulut ja ilmoittautuminen:

Group & Team Coaching Diploma

Koulutus järjestetään verkossa aamu- ja iltaryhmätoteutuksena kesällä ja syksyllä 2021. Katso koulutusryhmien tarkemmat aikataulut täältä!

Koulutuksen kesto: 1-2 kk

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 4 kpl

Osallistumismaksu: 1490 € + alv. 24 % / Alumnihinta 1290 € + alv. 24%

Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-12 maksuerää).

Huomioithan ilmoittautuessa!

Tämä koulutus on todella suosittu. Huomioithan, että koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X