Valmentava esimies -verkkovalmennus

Vuorovaikutteinen coachingtaitojen verkkovalmennus esimiehille

Valmentavan esimiestyön pyrkimyksenä on luoda koko organisaatioon yksilöä kunnioittava ja yksilön arvon merkitystä korostava kulttuuri, joka samalla tähtää yksilön itsensä johtamisen ja vastuunkantokyvyn ja hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Miksi opiskella valmentamisen taitoja?

Jatkuvasti uudistuvassa toimintaympäristössä coachingtaidot antavat esimiehille konkreettisia työkaluja ja tukea arjen tilanteisiin johtaa paremmin. Itseohjautuvuuden vaatimus kasvaa työelämässä ja siihen työntekijät tarvitsevat ohjausta, rakennetta ja kannustusta, esimiehen joka osallistaa. Käskevä ja kontrolloiva johtamistapa ei enää palvele parhaalla tavalla. Coachaavan työotteen osaaminen vapauttaa esimiehen resursseja johtamistyöhön.

 

Coachaavan vuorovaikutuksen keinoin esimies auttaa alaisiaan kehittymään ammattilaisina ja ihmisinä kannustaen heitä jatkuvaan oppimiseen. Valmentajan roolissa hän tukee toiminnan tavoitteellisuutta pyrkien coachaavan asenteen ja otteen avulla lisäämään alaistensa itsensä johtamisen taitoja; omatoimisuutta ja vastuunkantokykyä. Coachaava esimies tukee alaistensa itsetuntemuksen lisääntymistä, energisoi myönteisellä vuorovaikutuksellaan, on hetkessä läsnä ja kuunteleva.

Mitä voit odottaa valmennukselta?

Tämän valmennuskokonaisuuden tarkoituksena on vahvistaa ja tukea esimiesten johtamisosaamista käytännönläheisen coachingtaitoihin keskittyvän kehittymisohjelman avulla.

 

Valmennuksessa kehitetään esimiesroolissa työskentelevän yksilölähtöistä ohjaus- ja vuorovaikutusosaamista, sekä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Valmennuksessa opetetaan coachingtaitoja, joihin perehdytään tieteellisesti validoitujen viitekehysten avulla ja harjoittamalla taitoa aktiivisesti omassa arjessa.

 

Coachingosaaminen esimiestyössä perustuu rakentavaan vuorovaikutukseen, joka tarjoaa käytännön työkaluja ihmisen kohtaamiseen, sekä vastuullisuuden, päätöksentekokyvyn, kehittymisen, oppimisen ja suoriutumisen vahvistamiseen. Coachaava ote perustuu aina ihmistä arvostavaan ja kunnioittavaan suhtautumiseen.

 

Coaching-osaaminen hyödyttää esimiestä myös yhteisessä kehittämisessä ja kollegojen ja muiden sidosryhmien välisessä työskentelyssä. Valmennus kehittää vahvasti hänen ajattelutaitojansa sekä vuorovaikutus- ja osallistamisen taitoja, antaa työvälineen itsensä johtamiseen ja itsetuntemuksen lisääntymisen.

Mitä valmennus sisältää?

Kehitysohjelman suoritettuaan esimies tietää mitä coachaava asenne ja ote tarkoittaa omassa työssä ja missä ja miten otetta sovelletaan käytännössä. Ohjelman suoritettuaan hän ymmärtää coachingin ydintaitoja, ja osaa integroida taidot osaksi omaa toimintaansa. Hän osaa vuorovaikutuksellaan synnyttää osallistavaa ja aktivoivaa toimintakulttuuria niin yksilöissä kuin tiimeissä.

 

KUUNTELE MAKSUTON WEBINAARI

 

Kuuntele BCI:n maksuton Coaching työelämässä -webinaari: Valmentava johtajuus. Lue lisää ja rekisteröidy yllä olevasta painikkeesta!

Kenelle valmennus sopii?

Koulutus soveltuu kaikille esimiesroolissa työskenteleville henkilöille.

Sertifiointi

Tämä koulutus ei ole coaching-sertifiointiin johtava koulutus. Tutustu halutessasi laajemman ja syvällisemmän coachingosaamisen antavaan Certified Business Coach -koulutukseen.

Valmennuksen laajuus ja kesto

Verkkotapaamiset rakentuvat pääosin yhteistoiminnallisten ja osallistujakeskeisten oppimismenetelmien ympärille, jossa valmentaja on fasilitoijan roolissa. Tiedolliset sisällöt opiskellaan lyhyiden luentojen ja sosiaalisen vuorovaikutuksen keinoin, vaihtuvissa pienryhmissä, kolmikoissa ja pareittain.

Valmennuksen sisältö ja ohjelma

Kouluttajat

Dan Soback, DI, ACC

 

Dan Soback on valmentaja, jonka erityisosaamisaluetta on johtajuus uuden ajan toimintaympäristössä. Hän auttaa ymmärtämään mihin suuntaan toimintaympäristömme on muuttumassa ja millaisia taitoja tämä uusi maailma edellyttää jatkossa johtajuudelta ja organisaatiokulttuurilta. Dan on työskennellyt coachingtaitojen valmentajana vuodesta 2008 lähtien.

 

Sini Rantama, OTM, VT, PCC

 

Sini on työskennellyt päätoimisesti coachingin parissa vuodesta 2013 lähtien. Sinillä on yli 15 vuoden kokemus finanssialalta, jossa hän on työskennellyt lakimiehenä, esimiestehtävissä ja henkilöstön valmentajana.

 

Anniina Hukari DI, ACC

 

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus tuloksellisesta osaamisen kehittämisestä sekä vaikuttavista muutos- ja kehittämisprojekteista. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri, business coach master ja NLP-master, jolla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

Seuraavan valmennuksen ajankohta

Seuraava valmennuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Voit ladata koko ohjelman ja sisällön yllä olevasta painikkeesta kohdasta ”Valmennuksen sisältö ja ohjelma”.

Miten voin ilmoittautua?

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin

Valmennuksen hinta

299 € + alv. 24%

BCI:n opiskelijoille ja alumneille 199 € + alv. 24%

Seuraavien valmennusten alkamisajankohdat:

Ilmoitetaan myöhemmin

Seuraavan verkkovalmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen:

Valmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Seuraavan valmennuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksen kesto: 3 viikkoa

Verkkovalmennuskertojen lukumäärä: 4 x 3 h

Osallistumismaksu: 299 € + alv. 24% / BCI:n opiskelijoille ja alumneille 199 € + alv. 24%

Voit maksaa valmennusmaksun 1-3 korottomassa maksuerässä!

Huomioithan ilmoittautuessa!

Ilmoittautuminen sulkeutuu koulutusryhmän täytyttyä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X