Coachaava opettaja

Räätälöity koulutusohjelma opetustyön ammattilaisille

Suomalainen opetussektori on vaikeiden haasteiden edessä. Näiden haasteiden ylittäminen ei enää onnistu perinteisin menetelmin, vaan tarvitaan opetustapoihin liittyviä innovaatioita. Coaching menetelmänä tarjoaa eväät haasteiden voittamiseksi. Coachingin perustaitojen hallinta ja kyky niiden soveltamiseen onkin välttämätön ominaisuus tulevaisuuden opettajilla.

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Ohjelma koostuu yhteensä viidestä lähipäivästä, vertaiscoaching-harjoittelusta sekä harjoitustyöstä. Lähikoulutuspäivät käynnistetään coachingin keskeisen käsitteistön läpikäynnillä sekä tutustumisella coachaavaan työotteeseen, asenteeseen ja taitoon osana opettajan työtä. Ohjelma etenee kohti konkreettisia sovelluskohteita, joissa erityisteemoina muun muassa:

 

– Coachaavien menetelmien nivominen osaksi luento-opetusta

– Coaching apuna opinnäytetöiden ja oppilasprojektien ohjaamisessa

– Opiskelijoiden valmentaminen työelämää varten

 

Ohjelmaan kuuluu lähipäivien lisäksi 5 tuntia vertaiscoaching-harjoittelua oman kurssitoverin kanssa sekä projektityö, jonka puitteissa kukin osallistuja soveltaa ohjelmassa oppimiaan asioita käytännön tasolla omaan opetustyöhönsä.

Koulutuksen aikataulu, laajuus ja kesto

Ohjelma koostuu yhteensä viidestä lähipäivästä, joiden lisäksi siihen kuuluu 5 tuntia vertaiscoaching-harjoittelua. Koulutuksen tarkempi aikataulu räätälöidään aina organisaatiokohtaisesti tilaajan toiveiden mukaan.

Kenelle koulutus sopii?

Coachaava opettaja on koulutusohjelma opetustyötä tekeville, joka antaa tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachingin soveltamiseen omassa opetustyössä sekä yksittäisten opiskelijoiden että opiskelijaryhmien kanssa. Ohjelmaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tietoa tai kokemusta coachingista. Tervetulleita ovat kaikki opetustyötä tekevät henkilöt, jotka haluavat hyödyntää coachingia omassa työssään ja liittää sen tiiviisti omaan toimintaansa.

Kouluttajat

Coachaava opettaja -valmennusohjelman ovat suunnitelleet ja toteuttavat Suomen johtavat kansainvälisesti sertifioidut coaching-ammattilaiset, joista jokaisella on kokemusta opetustyöstä joko yliopisto-, korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulukontekstissa. Valmentajien intohimona on tuoda coaching entistä tiiviimmin osaksi suomalaista opetusmaailmaa, jotta jokaisella opiskelijalla olisi tulevaisuudessa mahdollisuus saavuttaa parempia oppimistuloksia coachingin avulla.

 

Coachaava opettaja -koulutusta järjestetään tällä hetkellä organisaatiokohtaisesti opetushenkilöstölle ympäri Suomea.

Miten ilmoittautua?

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta antaa Hanna-Kaisa Lindfors – hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puh. 050 407 2210

Koulutuksen alkamisajankohta

Sovitaan organisaatiokohtaisesti

Koulutuksen kesto: 5 pv

Lähiopetuspäivien lukumäärä: 5 kpl

Huomioithan ilmoittautuessa!

Lisätietoja koulutukseen ilmoittautumisesta antaa Hanna-Kaisa Lindfors – hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puh. 050 407 2210

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X