Onnistu keskustelijana -verkkovalmennus

Opi valmentavan keskustelun ja toimivan vuorovaikutuksen taitoja!

Mitä coachaava keskustelu tarkoittaa käytännössä?
Miten kuuntelet syvästi ja olet läsnä keskustelussa?
Kuinka luot luottamusta ja yhteyttä?
Miten annat palautetta vaikuttavasti?
Kuinka voit ohjata tavoitteissa ja niiden saavuttamisessa?

 

Coaching-taitojen opiskelun myötä huomaat, miten valtavasti ulottuvuuksia sisältyy toisen ihmisen kohtaamiseen. Näitä ulottuvuuksia ja kohtaamisen eri tasoja voi oppia tunnistamaan ja säätelemään. Siihen tämä valmennus on oivallinen väylä.

 

Onnistu keskustelijana -verkkovalmennus on erittäin monipuolinen koulutuskokonaisuus, jossa tutustutaan coachingin periaatteisiin ja vaikuttavan vuorovaikutuksen taitoihin. Kurssi antaa sinulle kattavan tietopaketin coachaavan keskustelun eri osa-alueista ja tarjoaa useita käytännön työkaluja erilaisissa keskustelutilanteissa onnistumiseen.

 

Ilmoittaudu nyt mukaan 3.11.2020 alkavaan verkkovalmennukseen! Tähän valmennukseen sisältyy kolme tunnin mittaista live-webinaaria, joissa valmentaja Ilona Rauhala antaa lisätietoa aiheesta ja vastaa osallistujien kysymyksiin.

 

Kurssin avulla ymmärrät paremmin vuorovaikutuksen monia mahdollisuuksia ja sudenkuoppia. Pääset toden teolla kehittämään valmentavan keskustelun taitoja. Luot yhteyttä ja yhteistyötä.

Valmennuksen sisältö

Onnistu keskustelijana -verkkovalmennus on laaja katsaus valmentavan vuorovaikutuksen maailmaan. Kurssi sisältää yli 60 videota, joissa opastetaan coachingin periaatteisiin ja käytäntöihin useilla osa-alueilla.

 

Coachingin perustaitojen lisäksi valmennuksessa perehdytään mielen ja oppimisen luonteeseen, syvän kuuntelun taitoon ja palautteen antamiseen. Ilona Rauhala opettaa läsnäolon vahvistamista, kehon käyttöä yhteyden luomisessa ja luottamuksen rakentamista. Opit, miten eri tavoin kysymyksiä voi esittää. Huomaatko, millaista kieltä käytät ja miten se vaikuttaa tilanteeseen? Kurssilla käydään myös läpi tavoitteiden asettamisen periaatteita ja aikaansaamisen psykologiaa.

 

Kurssin sisältö noudattelee pääpiirteissään viisiosaista runkoa: virittäytyminen, kuuleminen, tutkiminen, jäsentäminen ja sulkeminen. Tämä sama runko toimii myös hyvän coaching-keskustelun runkona.

Valmennuksen aikataulu, laajuus ja kesto

Valmennus sisältää 12 osaa ja yli 60 videota, joiden kokonaiskesto on n. 11 tuntia. Verkkovalmennus alkaa 3.11, jonka jälkeen voit opiskella sisältöjä läpi täysin omassa tahdissasi. Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi tilauksen jälkeen myös tulevaisuudessa ja voit palata niiden pariin uudestaan.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat oppia coachausta, valmentavaa keskustelua ja ylipäänsä toimivaa, kunnioittavaa vuorovaikutusta. Kurssin sisältöä ja työkaluja voi hyvin hyödyntää niin ammatillisissa kohtaamisissa kuin muissakin keskustelutilanteissa.

Valmentaja

Ilona Rauhala, coachaamiseen erikoistunut psykologi, MCC

 

Ilona Rauhala on valmentamiseen ja coachaamiseen erikoistunut laillistettu psykologi ja työnohjaaja. Hänellä on kansainvälisen ICF-International Coach Federationin korkein mahdollinen sertifikaatti, MCC. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä valmentajan, konsultin ja asiantuntijan rooleissa.

 

Rauhala tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman ankkurina vuosina 2007-2008. Hän n julkaissut kuusi tietokirjaa, joista uusin ’Keskustelun Voima’ ilmestyy lokakuussa Otavalta. Rauhala on puhunut lukuisissa tilaisuuksissa muun muassa psykologisen pääoman merkityksestä suoriutumiselle ja muutoksissa onnistumiselle.

 

Ilona Rauhala on erikoistunut ylimmän johdon coachaamiseen ja vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen. Hänen intohimonaan on auttaa johtajia tekemään työnsä hyvin.

Valmennuksen hinta

599 € + alv. 24%

 

ILMOITTAUDU VERKKOVALMENNUKSEEN

Haluatko verkkovalmennuksen räätälöitynä omalle organisaatiollesi tai tiimillesi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@bci.fi tai puh. 050 407 2210 ja pyydä tarjousta!

Seuraavan valmennuksen alkamisajankohta:

3.11.2020

Seuraavan verkkovalmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen:

Verkkovalmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Seuraava verkkovalmennus alkaa 3.11.2020!

 

Q&A webinaarit:

 

23.11.2020 klo 17-18 (Zoom)
11.1.2021 klo 14-15 (Zoom)

 

Ilmoittaudu verkkovalmennukseen tästä

Valmennuksen kesto: n. 3 kk

Valmennus suoritetaan verkossa omaan tahtiin.

Osallistumismaksu: 599 € + alv. 24%

Voit halutessasi maksaa valmennuksen 1-4 maksuerässä.

Huomioithan ilmoittautuessa!

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 1.11.2020.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X