Valmentavan keskustelun perusteet

Kuinka saat työelämän keskustelutilanteet oikeasti toimimaan? Opi valmentamisen taitoja ja onnistu tärkeissä kohtaamisissa!

Valmentava ote muuttaa ratkaisevasti keskustelun dynamiikkaa: ihminen tulee kuulluksi ja kohdatuksi. Asiat etenevät ja ilmapiiri kohentuu, luottamus toiseen rakentuu sujuvammin ja nopeammin. Kehity keskustelijana ja opiskele valmentavan keskustelun taitoja laajassa ja laadukkaassa verkkokoulutuksessa!

 

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkovalmennus on erittäin monipuolinen koulutuskokonaisuus, jossa tutustutaan valmentamisen periaatteisiin ja vaikuttavan keskustelun taitoihin. Koulutus antaa runsaasti tietoa ja oivalluksia kanssakäymisen eri osa-alueista. Kehität osaamistasi ja saat useita käytännön työkaluja keskustelutilanteissa onnistumiseen. Kouluttajana toimii psykologi, master coach Ilona Rauhala.

 

Mitä valmentava keskustelu tarkoittaa käytännössä?
Miten kuuntelet syvästi ja olet läsnä keskustelussa?
Kuinka luot luottamusta ja yhteyttä?
Miten annat palautetta vaikuttavasti?
Kuinka voit ohjata ihmisiä tavoitteissa ja niiden saavuttamisessa?

 

Onko ihmisten kohtaamisella ja keskusteluilla tärkeä rooli työssäsi? Toimitko esimerkiksi esihenkilönä, tiiminvetäjänä tai projektipäällikkönä? Valmentavan keskustelun taidoista on sinulle todellista hyötyä joka päivä. Opit kohtaamaan ihmisen arvostavasti, kuulet ja tulet kuulluksi, rakennat yhteyttä ja ymmärrystä.

 

Tämän verkkovalmennuksen myötä huomaat, miten monella tavalla voit vaikuttaa keskustelun onnistumiseen. Opit esimerkkien kautta, kuinka kehonkieli, sanavalinnat, tunnetilat ja oikeat kysymykset ovat tärkeä osa onnistunutta kohtaamista.

 

Koulutuksen avulla ymmärrät paremmin oman suullisen viestintäsi monia mahdollisuuksia ja sudenkuoppia. Valmentavan keskustelun taitoja voit hyödyntää esimerkiksi johtamisessa ja esimiestyössä, asiakaskeskusteluissa, tiimityössä tai ohjaustilanteissa.

Koulutuksen sisältö

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkovalmennus on laaja katsaus valmentavan lähestymistavan periaatteisiin ja käytäntöihin. Kurssi sisältää 12 osaa ja yli 60 videota, joissa Ilona Rauhala kertoo selkeästi ja käytännönläheisesti keskustelun eri osa-alueiden merkityksestä. Koulutus sisältää esimerkkejä, työkaluja ja harjoituksia.

 

Verkkokoulutuksessa perehdytään mm. näihin teemoihin:

 

– Mihin valmentava keskustelu perustuu?
– Miten mieli toimii?
– Hyvän keskustelun elementit
– Mitä on onnistuminen?
– Läsnäolon harjoittaminen ja keho
– Kuuntelun eri tasot
– Luottamuksen rakentaminen
– Arvostava kieli ja sanavalintojen merkitys
– Ratkaisukeskeiset kysymykset
– Turvallinen palautteen antaminen
– Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen
– Aikaansaamisen psykologia
– Ym. ym.

 

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkovalmennus antaa taitoja, syvällistä tietoa ja oivalluksia, jotka voit ottaa käyttöösi saman tien. Koulutus tukee ammatillista kehittymistä sekä ihmisenä kasvua.

Kenelle koulutus sopii?

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkokoulutus sopii erityisesti niille, joiden työhön olennaisesti kuuluu keskusteluiden käyminen – kahden keskisissä tilanteissa tai ryhmätilanteissa. Koulutus antaa tärkeitä valmentavan lähestymistavan taitoja esimerkiksi tiiminvetäjille, esihenkilöille ja projektipäälliköille. Se tukee erinomaisesti HR-ammattilaisten, johtajien, myynnin ja asiakaspalvelun osaamista.

 

Valmentavilla keskustelutaidoilla luot arvostavaa ilmapiiriä ja autat tilanteen osapuolia (itsesi mukaan lukien) tulemaan kuulluksi ja ymmärretyksi. Koulutuksen käytyäsi osaat ohjata työntekijääsi tai kollegaasi jäsentämään tilannettaan ja löytämään itse ratkaisuja. Pystyt paremmin johtamaan tiimisi suoritusta, kun rakennat luottamusta ja arvostavaa yhteyttä. Saat osaamista turvalliseen palautteen antamiseen ja haastavien tilanteiden käsittelyyn.

 

Valmentavan keskustelun taitoa voit hyödyntää tiimisi ja alaistesi kanssa, asiakastilanteissa tai keskusteluissa ylemmän johdon kanssa. Kun hallitset onnistuneen keskustelun periaatteet, teet kanssakäymisestä vaikuttavaa, kunnioittavaa ja eteenpäin vievää.

 

Tämä verkkokoulutus sopii samalla kaikille, jotka haluavat oppia valmentamisen periaatteita ja ylipäänsä onnistunutta keskustelua. Kurssin sisältöä ja työkaluja voi hyvin hyödyntää niin ammatillisissa kohtaamisissa kuin muissakin keskustelutilanteissa.

Koulutuksen aikataulu, laajuus ja kesto

Valmennus sisältää 12 osaa ja yli 60 videota, joiden kokonaiskesto on n. 11 tuntia. Verkkovalmennus toteutetaan oppimisalustalla, johon saat tunnukset ja linkin sähköpostitse noin 2 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta.

 

Kirjauduttuasi oppimisalustalle, voit opiskella sisältöjä täysin omassa tahdissasi. Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan valmennuksen aloituksesta ja voit palata niiden pariin yhä uudestaan.

 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Ilona Rauhala Oy:n kanssa.

Valmentaja

Ilona Rauhala, coachaamiseen erikoistunut laillistettu psykologi, MCC

 

Ilona Rauhala on valmentamiseen ja coachaamiseen erikoistunut laillistettu psykologi ja työnohjaaja. Hänellä on kansainvälisen ICF-International Coach Federationin korkein mahdollinen sertifikaatti, MCC. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus työelämän ja johtamisen kehittämisestä valmentajan, konsultin ja asiantuntijan rooleissa.

 

Rauhala tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman ankkurina vuosina 2007-2008. Hän on julkaissut kuusi tietokirjaa, joista uusin ’Keskustelun Voima’ ilmestyi lokakuussa 2020 Otavalta. Rauhala on puhunut lukuisissa tilaisuuksissa muun muassa psykologisen pääoman merkityksestä suoriutumiselle ja muutoksissa onnistumiselle.

 

Ilona Rauhala on erikoistunut ylimmän johdon coachaamiseen ja vaikeiden tilanteiden kohtaamiseen. Hänen intohimonaan on auttaa johtajia tekemään työnsä hyvin.

Valmennuksen hinta

599 € + alv. 24%

 

Huom! Ilona Rauhala järjestää koulutuksen ostaneille kuukausittain tunnin mittaisen live-webinaarin, joihin voit osallistua maksutta. Webinaareissa Rauhala vastaa osallistujien kysymyksiin ja keskustellaan kurssin sisällön herättämistä ajankohtaisista teemoista.

Haluatko verkkovalmennuksen räätälöitynä omalle organisaatiollesi tai tiimillesi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@bci.fi tai puh. 050 407 2210 ja pyydä tarjousta!

Seuraavan koulutuksen alkamisajankohta:

Jatkuva ilmoittautuminen, tervetuloa!

Seuraavan koulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen:

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkovalmennus

Verkkovalmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen, lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Voit ilmoittautua valmennukseen alla olevasta linkistä. Verkkovalmennuksen sisältöjä voit opiskella omaan tahtiisi ja sinulla on pääsy kaikkiin materiaaleihin 12 kuukauden ajan valmennuksen aloituksesta.

 

Ilmoittaudu verkkovalmennukseen tästä!

Koulutuksen kesto: n. 3 kk

Koulutus suoritetaan verkossa omaan tahtiin.

Osallistumismaksu: 599 € + alv. 24%

Voit halutessasi maksaa koulutuksen 1-4 maksuerässä.

Huomioithan ilmoittautuessa!

Verkkovalmennus toteutetaan ulkoisella oppimisalustalla. Saat tunnukset ja linkin verkkovalmennuksen oppimisalustalle sähköpostitse noin 2 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X