Psykologisen turvallisuuden johtaminen

Vuorovaikutteinen verkkovalmennus

Jotta ihmiset voivat toimia parhaimmillaan työpaikalla, heidän on tunnettava olonsa riittävän turvalliseksi. Psykologinen turvallisuus on tutkimuksissa osoittautunut tärkeimmäksi tekijäksi huipputiimien synnyssä.

 

Psykologista turvallisuutta voi kehittää ja vahvistaa. Miten luot ja ylläpidät ilmapiiriä joka tarjoaa psykologista turvallisuutta?

 

Mitä sinä voit johtajana, esimiehenä, coachina tai kehittäjänä tehdä auttaaksesi itseäsi ja kollegoitasi ja lähiyhteisöäsi säilyttämään fokuksensa ja luottamuksen siihen, että kaikki järjestyy?

 

Psykologisen turvallisuuden johtaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Tämä osallistava ja vuorovaikutteinen verkkovalmennus sisältää kolme valmennuskertaa, jossa opit konkreettiset keinot psykologisen turvallisuuden rakentamiseen sekä itsessäsi että ihmisissä ympärilläsi. Valmennuksen jälkeen ymmärrät psykologisen turvallisuuden johtamisen merkityksen ihmisten hyvinvoinnille ja tuotavuuteen, ja osaat luoda olosuhteet, jossa ihmiset sitoutuvat ja kukoistavat myös poikkeusolosuhteissa.

Valmennuksen sisältö

Valmennuksen aikataulu

Osallistava verkkovalmennus sisältää 3 kpl kahden tunnin mittaisia verkkovalmennustapaamisia. Verkkotapaamiset toteutetaan Zoom-videokonferenssiohjelmalla. Jokainen verkkotapaaminen nauhoitetaan ja tallenne lähetetään kaikille osallistujille. Voit siis ilmoittautua valmennukseen, vaikket pääsisi osallistumaan kaikille valmennuskerroille! Katso aikataulu ja ilmoittautuminen alla olevasta haitarivalikosta.

Valmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Seuraavan valmennuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii erinomaisesti kaikille aiheesta kiinnostuneille,  muun muassa esimiehille, johtajille ja HR-kehittäjille, sekä ohjaustyötä tekeville, kuten coacheille, työnohjaajille ja mentoreille.

Kouluttajat

Ilona Rauhala on valmentava psykologi, executive coach ja tietokirjalija. Hän on kirjoittanut kirjat Johda Ihmistä – Psykologiaa Johtajille ja Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma. Rauhala on BCI:n ohjelmajohtaja ja Certified Executive Coach ohjelman toinen päävalmentaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tiimien ja avainhenkilöiden valmentamisesta. Nykyään hän keskittyy ylimmän johdon valmentamiseen muutostilaneissa.

 

Jarkko Rantanen on työelämän tunnetaitoihin erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja valmentaja. Hän on Emergyn ja WorkPlace Nordicin perustajaosakas.
Jarkko on myös yksi juuri ilmestyneen “Johda Tunneilmastoa – vapauta työyhteisösi todellinen potentiaali” kirjoittajista (kirja ilmestyy maaliskuussa 2020).

Valmennuksen hinta

299 €  + alv. 24%

BCI:n alumneille 259 € + alv. 24%

Valmennuksen alkamisajankohta

Ilmoitetaan myöhemmin

Katso koulutuksen aikataulu alla

Valmennuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Seuraavan valmennuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Valmennuksen kesto: 3 x 2 h

Verkkovalmennuspäivien lukumäärä: 3 kpl

Osallistumismaksu: 299 € + alv. 24% / BCI:n alumneille 259 € + alv. 24%

Koulutusmaksun voi halutessaan maksaa 1-3 maksuerässä.

Huomioithan ilmoittautuessa!

Ilmoittautuminen sulkeutuu koulutusryhmän täyttyessä.

OTA YHTEYTTÄ!

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Lindfors 

Ota yhteyttä, autan sinua oikein mielelläni! 

Hanna-Kaisa.Lindfors@bci.fi 

Puh. 050-407 2210 

Lisätietoja:

BCI Business Coaching Institute:

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

info@bci.fi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X