Koulutuskalenteri

Klikkaa kutakin allaolevaa tapahtumakorttia niin saat näkyviin tarkemmat tiedot tapahtumasta.
 

elokuu

25elo Koko päiväCertified Business Coach® koulutus, Espoo

26elo Koko päiväCertified Business Coach® koulutus verkossa (aamuryhmä)

26elo Koko päiväCertified Business Coach® koulutus verkossa (iltaryhmä)

30elo Koko päiväCertified Business Coach® koulutus, Oulu

syyskuu

01syysKoko päiväCertified Business Coach Master®

06syysKoko päiväCertified Business Coach® koulutus, Turku

14syysKoko päiväGroup & Team Coaching Diploma verkossa (aamuryhmä)

14syysKoko päiväGroup & Team Coaching Diploma verkossa (iltaryhmä)

23syysKoko päiväBusiness Facilitator Diploma verkossa

lokakuu

11lokaKoko päiväCertified Business Coach® koulutus, Espoo

27lokaKoko päiväCertified Business Coach® koulutus verkossa (iltaryhmä)

27lokaKoko päiväCertified Business Coach® koulutus verkossa (aamuryhmä)

marraskuu

01marrasKoko päiväCertified Business Coach® koulutus, Espoo

29marrasKoko päiväCertified Business Coach® koulutus, Tampere

 

 

CBC -koulutus oli erinomainen alku coaching -polulla, suosittelen lämpimästi! Coaching "kanssakäymismuotona" tuo lisäarvoa niin business elämään kuin ihan jokapäiväisiin ihmissuhteisiinkin.
Terhi Vuoristo
This is a very good program for those who want to develop their coaching skill and coaching culture in organizations.
Sanna Tulokas
Learning Manager / Abbvie Oy
Suosittelen koulutusta! Sain enemmän kuin odotin, iso kiitos siitä.
Pia Vallenius
Osallistuminen CBC koulutukseen oli osaltani harkittu, mutta onnistunut investointi sekä coaching- osaamiseni että tulevaisuuden organisaatioiden kehittämiseen.
Terhi Vesterinen
Solpoint Oy
Mikäli haluat kehittää syvällisesti omaa osaamistasi ja vastata näin asiakkaiden kyvykkyyden kehittämisen haasteeseen - business coaching on erinomainen tapa lähteä liikkeelle!
Ira Lange
QMotion Oy
Suosittelen koulutusta ehdottomasti - erittäin hyvä peruskurssi coaching-polun alkuun mm. koulutus- ja kehitystehtävissä toimiville. Käytännön harjoitukset tuovat opit konkretian tasolle. Kurssilla saatuja vinkkejä on helppo soveltaa omassa työssä erilaisiin coaching- ja vuorovaikutustilanteisiin.
Suvi Tasanen
Koulutus ylitti odotukseni. Sain paljon enemmän, kuin odotin. Coaching-työkalujen lisäksi sain valtavasti muutakin: aivan upeita uusia tuttavuuksia, intohimon coachingiin ja toivottavasti myös jossain määrin uuden osa-aikatyön!
Carita Hällsten
"Koulutuksen sisältö on hyvin harkittu. Coaching on minulle jatkossa merkittävä työkalu ja toimintatapa, sekä kouluttajana että kehittäjänä."
Liisa Puskala
koulutusasiantuntija / AEL
"Voimme hyödyntää koulutuksen oppeja henkilöstömme kehittämisessä ja esimiesvalmennuksissa kasvattaen heidän taitojaan käyttää coachingia."
Merja Oljakka
johtaja, henkilöstön kehitys / Sol Palvelut Oy
”Monimuotoinen Business Coaching koulutus antaa erittäin hyvän perustan ja innostuksen coachauksen aloittamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä.”
Leena Ilomäki
Hyvin rakennettu kokonaisuus, joka eteni askel askeleelta. Kokenut, ammattitaitoinen vetäjä ja hyvä ryhmä, jossa pienestä koostaan huolimatta oli erinomaisen hyvää heterogeenisuutta. Käytännön harjoitukset opettivat.
Osallistuja 2014
Koulutus antoi hyvän kokonaisnäkemyksen coachauksen kentästä, jota on ollut helppo syventää sekä coachausta tehden että kirjallisuuteen paneutuen. Vetäjien erittäin ammattitaitoinen ote oli ilonaihe koko koulutuksen ajan. 
Päivi Mäkelä
Koulutus on kuin coaching-prosessi; antaa aikaa ajatuksille ja kehittymiselleni coachina. Ehdottomasti kannattava prosessi.
Marita Malinen 
Coach, valmentaja
Antaa hyvän kuvan siitä mitä coaching on ja antaa sekä teoreettista tietoa että käytännön välineitä coachina keittymiseen. Selkeä rakenne ja hyvät kouluttajat.
Maria Kenola 
Senior Consultant
Ravisteleva ja kokemuksellinen tapa valmentautua Business coachiksi. Ohjelmassa oli ammattimainen ote alusta loppuun, oppimista tukeva upea yhteisö ja se "spirit"!
Sanna Puhakka 
Ekspansiivi
Intensiivinen, tehokas ja ammattimaisesti toteutettu koulutus, oli hämmästyttävää nähdä kuinka tehokkaasti vetäjät saivat kaikki osallistujat kehittymään coachingtaidoissa. Voin sydämestäni suositella tätä ohjelmaa kaikille coachingammattilaisille ja coachingtaitojaan kehittäville. 
Sirkka Auvinen
Jos haluat kuulla omien mannerlaattojesi kohinaa, kun vanhat tavat, tottumuksen & uskomukset väistyvät ja tilalle tulee uusia näköaloja, saat tähän mahdollisuuden CBC-koulutuksessa. Positiivinen tulosvaroitus: tämä koulutus voi vaikuttaa voimakkaasti oppilaan elämänpiiriin.
Sini Jokiniemi 
CRM-päällikkö / Finanssitoimiala
Tämä oli ehdottomasti laadukkaimmin ja ammattitaitoisimmin toteutettu koulutus, jonka olen elämäni aikana käynyt. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka haluavat vahvan perustan omalle tielleen business coachina.
Anneli Koivunen 
Priorite Oy
Ammattimaisesti ja laadukkaasti koostettu koulutuskokonaisuus, joka sopii erinomaisesti ammatticoacheille, valmentavasta työtavasta kiinnostuneille esimiehille/ johtajille sekä konsulteille.
Raija Salomaa, 
Business Coach
Erittäin taitavat vetäjät! Kaikki kurssilaiset saivat hyvin tilaa keskuteluissa ja erilaiset mielipiteet ja kokemukset laittavat aivonystyrät käyntiin. Uskomatonta, että näin tiiviissä ajassa opimme paljon ja saimme hyvät eväät coachingpolullemme. Sisältö oli mielestäni hyvin tasapainossa ja se oli hyvää että harjoittelua painotettiin ja sille otettiin aikaa.  Todella kattava ja antoisa koulutus! Ryhmän välille rakentunut luottamus ja avoin kokemusten vaihto tuplasi jo muutenkin laadukkaan koulutusannin. Ihmeellinen matka! 
Johanna, coach
Koulutus oli hyvä, mielekäs ja koen sen antaneen oikeasti osaamista ja kokemusta aiheeseen. Sain enemmän kuin odotin. 
Osallistuja vuodelta 2013
Koulutus on ollut MAHTAVA ELÄMYS! Jopa ylitti odotukset!
Osallistuja vuodelta 2014
Koulutuksessa oli parasta systemaattinen ydintaitojen läpikäynti. Pienehkö ryhmä mahdollisti aktiivisen lab- ja vertaiscoachingosallistumisen. Vaihtuvien opettajien mukanaan tuomat näkökulmamuutokset oli plussaa. Erinomainen koulutus, suosittelen!
Osallistuja vuodelta 2014
Koulutus ylitti odotukseni, suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!
Kaija Pohjala
KoiKoi
Voin hyödyntää CBC-koulutuksen oppeja pedagogiikassa ja yritysvalmennuksissa sekä opetussubstanssissa. Koulutus vastasi odotuksiani erittäin hyvin ja ylitti odotukseni.
Liisa Koski-Lukkari
Metropolia AMK
Suosittelen Certified Business Coach® -koulutusta etenkin kaikille "etsiville" johtajille.
Tomi Halonen
Suosittelen CBC-koulutusta lämpimästi. Se on hyvä kokonaisuus, vaativa ja innostava, uusia näkökulmia avaava - ja oppimismahdollisuuksia tarjoava jokaiselle, joka aktiivisesti haluaa oppia.
Iris Karjula
Odotukset olivat todella korkealla mutta silti odotukseni ylittyivät todella reippaasti. Ja vielä joka koulutuskerralla. Aina oli kiva tulla ja aina lähtiessä ole semmonen olo, että "vau". Valtavan energisoiva koulutus!
Olli Lindroos
toimialajohtaja / Trafi

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X