Kulkuyhteydet:

Käyntiosoite Keilaniementie 1, Espoo

Julkiset:

Meille on helppo saapua kaikista suunnista loistavien liikenneyhteyksien ansiosta. Metrolla pääset aivan Accountor Towerin viereen (lähin uloskäynti B). Myös bussilinjan 555 pysäkki sijaitsee aivan Keilaniemen metroaseman vieressä.

Omalla autolla:

Accountor Towerin välittömässä läheisyydessä sijaitsee pysäköintihalli, joka on maksullinen. Autolla saapuessa suosittelemme vaihtoehtoisesti hyödyntämään metrolinjan liityntäpysäköintiä (huom. Keilaniemen metroasemalla ei ole liityntäpysäköintiä).

Polkupyörällä:

Pyöräparkki löytyy pääoven lähettyviltä.

Saapumisohje kiinteistöön:

Astuttuasi sisään rakennukseen, käänny välittömästi vasemmalle ja nouse rullaportaat ylös. Accountor Towerin aulapalveluhenkilökunta opastaa sinut UMA Workspacen omalle hissille.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X