Maaliskuun webinaari: toiminnalliset menetelmät coachingissa

 
2.3.2017 klo 14.00-15.00 | Rekisteröidy tästä

 

Tule mukaan tutustumaan coachingissa hyödynnettäviin toiminnallisiin menetelmiin! Webinaarin tavoitteena on esitellä toiminnallisuutta ja tehdä toiminnallisten menetelmien käyttöönotto helpoksi.
 

Tässä webinaarissa kuulet ja opit mm. 

– Mitä toiminnalliset menetelmät ovat

– Toiminnallisuuden merkitys

– Toiminnallisten menetelmien tyyppejä

– Demo: Yhden toiminnallisen menetelmän monet käyttötavat
 
Webinaarin puhujana on kokenut Certified Business Coach®, ACC Arja Parpala Essentio Osk:sta

Toiminnallisiin menetelmiin tutustuin vuosituhannen vaihteen molemmin puolin NLP- ja opettajaopinnoissani. Olen työskennellyt 20 vuotta kouluttajana ja valmentajana ja toiminnalliset menetelmät ovat innostaneet minua työvälineenä alusta asti. Elinikäisenä opiskelijana kansainvälinen PCC sertifiointi ja NLP Trainer – opinnot ovat tämän vuoden tähtäimessä. Peruskoulutukseltani olen KTM. 
 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, kaikki rekisteröityneet saavat webinaaritallenteen käyttöönsä webinaarin jälkeen. Rekisteröitymään pääset tästä. 
Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X