Maarit Tiililä

Kuva: Anna Dammert
Kuva: Anna Dammert

Maarit Tiililä (KTM, HHJ) on ICF:n sertifioima ammatticoach (PCC) ja hän on ollut aktiivisena kehittämässä suomalaista coaching-alaa ICF Finlandin hallituksen jäsenenä 2009-2010 ja Henryn coaching- ja työnohjausjaoksessa 2011-2013.

 
Maaritin vahva osaaminen ylimmän johdon coachina rakentuu yli kymmenen vuoden kokemukseen henkilöstöjohtamisen kentästä ja johtoryhmätyöskentelystä suomalaisessa ja amerikkalaisessa pörssiyhtiössä sekä valtion ja pääomasijoittajan omistamassa yhtiössä. Maarit on kokenut ja innostava valmentaja, joka ammentaa pedagogista osaamistaan ammatillisesta opettajakoulutuksesta ja -kokemuksesta. 
 
Maaritilta ilmestyi kirja ”Johtaja, uusi tehtävä, 100 päivää – Tilanne haltuun!” tammikuussa 2015 Kauppakamarin kustantamana. Käytännönläheisessä kirjassaan Maarit jakaa niin omia kuin haastattelemiensa johtajien näkemyksiä ja kokemuksia uudessa tehtävässä aloittavan johtajan tueksi. Kirja puhuttelee niin konkareita kuin untuvikkoja ja heidän tukijoitaan, kuten coacheja ja HR-ammattilaisia. 
 
Millaisena Maarit kokee työnsä coachkouluttajana? Lue Maaritin vastaus tästä

View Maarit Tiililä's profile on LinkedIn

X