Maksuton webinaari BCI alumneille 25.5.2016

WEBINAARIKUVAMilloin 25.5.2016 klo 14.00-15.00
Ilmoittaudu mukaan tästä. 

 
Toukokuussa järjestämme erityisesti ulkoisilta coacheilta tulleet lukuisat pyyntönne huomioiden webinaarin, jonka aiheena on asiantuntijapalveluiden markkinointi. Kiristyvässä coachingmarkkinatilanteessa on hyvä aika ottaa haltuun oman asiantuntijuuden tuotteistaminen ja markkinointi. Tässä webinaarissa tutustumme pintaa syvemmältä asiantuntijapalveluiden verkkomarkkinointiin. 
 

Asiantuntijapalveluiden verkkomarkkinointi -webinaari avaa pääsyn satojen verkkomarkkinoinnin ammattilaisten vuosien aikana omaksumiin käytännön työtapoihin. Webinaarin jälkeen ymmärrät miten rajallinen aika kannattaa käyttää parhaiten myyntiä lisääviin työkaluihin ja työtapoihin. Webinaarin jälkeen hahmotat paremmin miten jalostat ja otat oman ydinosaamisesi verkkomyynnin ja -markkinoinnin kärjeksi ja miten aktivoit oman sanansaattajaverkostosi tukemaan myyntiäsi. Webinaarin jälkeen tiedät miten satunnaiset ja hajanaiset verkon välähdykset voi koota pitkän aikavälin yli kasvavaksi vaikuttavuudeksi.
 

Webinaari esittelee käytännön esimerkkejä ja selkeitä case-tarinoita aiheesta. Webinaarin aikana avaamme ja kuvaamme mitkä työtavat ovat oikeasti olennaista miljoonien vaihtoehtojen loputtomasti muuttuvassa kohinassa. Ei katteettomia lupauksia eikä tuulesta temmattuja prosenttilukuja. Pääpaino on niissä toimissa joilla yksittäinen asiantuntija voi edetä arkisin askelein ja siirtää työkalujen tarjoamat mahdollisuudet osaksi oman arjen työnkulkua.
 

Jesse-SoininenWebinaarin puhujana on Jesse Soininen
 

Jesse Soininen on uusien sähköisten ja yhteisöllisten työtapojen asiantuntija, kehittäjä ja kouluttaja.
Jesse on perustanut ja moderoinut lukuisia vakiintuneita ja aktiivisia sähköisiä yhteisöjä viimeisen 10-vuoden ajan.

 
Hän on kirjoittanut verkkomarkkinoinnista kirjan nimeltä: ”Yhteisöllinen media osana yrityksen arkea”.
Jesse kuvaa omaa toimintatapaansa ymmärryksen ja yhteisöllisten käytänteiden kuratoijana, kahvoittajana  ja käytäntöön siirtäjänä. 
 

”Oppimisen ja oivallusten vaikuttavuus kukoistaa päiden välissä, vuorovaikutuksessa.”

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X