Marianne Borg Hyökki

Marianne Borg Hyökki

Business Coach, PCC, MMT, MA OMD, Gestalt psykoterapeutti 

Oletko koskaan tuskailut sen kanssa etteivät ihmiset tai sinä itse saavuta asetettuja tavoitteita? Ettet saa muita tai itseäsi motivoitua innostuneesti tekemään töitä ja ratkaisemaan ongelmia?

Olen Leadership Coach, johdon, johtajien ja tiiminvetäjien coach ja itsensä johtamisen sekä intra- ja interpersonaallisen kommunikaation asiantuntija. Coachaan ihmisiä, jotka työskentelevät isoissa tai pienissä, yksityisissä tai julkisissa organisaatioissa.  Tyypillisesti coaching-asiakkaani joiden kanssa työskentelen pohtivat omaa johtajuutta, oli aiheena sitten yritys- tai yhteiskuntavastuu, toiminnan eettisyys, omien rektioiden hallinta ja muutos, coaching – taitojen kehittäminen tai haastavan yhteistyösuhteen selkeyttäminen.

Transformatiivisena coachina tuen asiakkaitteni syvää ja pitkäkestoista kehittymistä ja annan heille tukea lyhemmän aikavälin tavoitteiden toteuttamisessa. Uskomus-tasolla tapahtuva syvä muutos näkyy johtajan toiminnassa ja käyttäytymisessä suurempana toiminnanvapautena, alentuneena stressitasona ja parantuneina tuloksina.

Olen coachannut satoja asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia sekä Suomessa että ulkomailla vuodesta 2006 lähtien. Olen ICF:n sertifioima PCC ja historiallisesti myös ensimmäinen CBC-koulutukseen osallistunut Suomessa. Olen ollut alusta lähtien mukana suomalaisen coaching-yhteisön toiminnassa.

Minut valittiin vuonna 2013 ”Vuoden Coachiksi”. Työskentelen BCI:ssä Certified Business Coach Master -ohjelman kouluttajana sekä coaching supervisorina ja mentorcoachina, eli coachien coachina. 

Olen työskennellyt yksityisyrittäjänä vuodesta 1999 lähtien. Sitä ennen työskentelin Helsingin yliopiston tutkijana, opettajana, opinnäytetöiden ja tutkimusprojektien ohjaajana. Minulla on myös Gestalt psykoterapeutin pätevyys.

marianne.borg-hyokki@bci.fi | twitter: @mborghyokki
  

pcc_logo

 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X