Maritan coachina kehittymisen vuosi

 

netti_marita 205Marita Hänninen luonnehtii vuoden 2013 olleen hänen itsensä kehittämisen täyteinen.  Marita osallistui keväällä ensin BCIn Certified Business Coach® -koulutukseen ja jatkoi siitä suoraan syksyllä Certified Business Coach Master® -ohjelmaan. 

Paljon johtamiskokemusta omaava Marita, joka työskentelee tällä hetkellä Pertec Consulting Oy:ssä konsulttina ja partnerina, kertoo coachaavan tavan olleen aina hänelle luontainen tapa johtaa ihmisiä. – ihmisten vahvuuksiin keskittyminen sekä innostava ja kannustava tapa suhtautua heihin ovat olleet aina osa minua, Marita kertoo. 

Vaikka Maritalla oli jo ennen koulutusta kokemusta organisaation sisäisenä coachina toimimisesta useiden vuosien ajan, antoi coach-koulutus hänelle paljon. – Koulutus oli oivalluttava koulutusmatka itseen, Marita toteaa. – Koulutuksen tarjoaman itsereflektion kautta tunnistin itsestäni selkeämmin omat vahvuudet, ja olen päässyt siirtymään eteenpäin omalla coach-kehityspolullani. Koulutuksen avulla opin myös syvällisemmin ymmärtämään vuorovaikutustilanteita ja näin auttamaan asiakkaitani, Marita pohtii. 

Parhaaksi oppimiskokemukseksi Marita mainitsee kuitenkin poisoppimisen konsultin roolista: -Coaching-tekniikka on vahva – luottamalla prosessiin pystyy saamaan toisesta esiin suuren potentiaalin samalla unohtaen itsensä. Kun asetat itsesi toisen käyttöön se on todella palkitsevaa! – Marita kertoo.  

– Suosittelen lämpimästä osallistumaan koulutukseen. CBCM-ohjelma on ollut itselleni selkeästi isompi askel eteenpäin kuin mitä olisin voinut kuvitellakaan! Omalla kohdallani oli erittäin hyvä, että kävin osiot peräjälkeen – kertoo Marita.

Lue lisää koulutusohjelmista:  Certified Business Coach® | Certified Business Coach Master®

Teksti: Hanna-Kaisa Lindfors

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X