Matti Salo

BCI-8442 web
Kuva: Anna Dammert

 
Olen ICF:n sertifioima ammatticoach ammatticoach (PCC) ja Certified Business Coach®. Erikoisalaani on tietoisuustaitojen hyödyntäminen coachingissa ja seniorjohtajien coaching. Coachina autan erityisesti päättäjiä hyödyntämään mielen laajempaa potentiaalia strategisen näkökyvyn vahvistamiseksi.

 

Taustallani vuosien kokemus mm. tutkimustyön johtamisesta, mentoroinnista sekä esimiesten ja työyhteisöjen valmennuksista. Lisäksi minulla on vahva kokemus johdon ja esimiesten coachingista ja työnohjauksesta. Ennen oman koulutus- ja konsultointiyrityksen perustamista työskentelin työelämän tutkijana.

 

Vuonna 2014 julkaisin kirjan Mentorointi 4.0 yhdessä Päivi Kupiaan kanssa. Kirja vastaa muun muassa kysymyksiin siitä, miten mentorointia kannattaa organisoida ja miten toimimalla mentorit ja aktorit saavat mentoroinnista parhaimman hyödyn ja miten mentorointia kannattaisi kehittää erilaisissa organisaatioissa.

pcc_logo

 

 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X