Mirkka Niskanen

Mirkka Niskanen

Olen kirjoittaja, coach ja läsnäolotaitojen ohjaaja. Toimin BCI:n yhteistyökumppanina viestinnän sisältöjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Olen toiminut tekstien ja sisältöjen parissa oikeastaan koko työurani ajan. Coachingiin, itsetuntemukseen ja tietoisuustaitoihin liittyvät aiheet ovat yhtä lailla kulkeneet mukanani jo pitkään.

Kaikkea tekemistäni yhdistää selkeyttäminen, näkökulmien avaaminen ja tilan luominen oivalluksille. Pyrkimys kokonaisvaltaiseen ymmärrykseen ja asioiden syvempään tarkasteluun on minulle ominaista. Haluan hahmottaa merkityksiä ja asioiden välisiä yhteyksiä. Vahvuuteni on olennaisen löytäminen vaikka kaaoksesta.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri, Certified Business Coach ja Mindfulness työssä -ohjaaja. Olen opiskellut myös mm. life coachingia, taideterapiaa ja fasilitointia. Työelämässä olen toiminut mm. viestintäkonsulttina, copywriterina ja projektipäällikkönä. Teen yrittäjänä ja yhteistyökumppanina teksti- ja sisältösuunnittelua ja coachausta sekä ohjaan mindfulness- ja luovuuskursseja.

Kirjoittajana autan jäsentämään ja tuomaan ydinviestit ymmärrettävästi esiin. Coachina haluan opastaa asiakkaitani oman voiman kirkastamiseen, ajattelun avartamiseen sekä toiminnan suunnan selkeyttämiseen.

mirkka.niskanen@bci.fi | +358 44 529 5993 | LinkedIn

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X