Miro Vanhatalo

Miro Vanhatalo

Koordinaattori, markkinointi & koulutus

 

Olen ympäröivästä maailmasta, sen ihmisistä ja ihmisten maksimaalisesta potentiaalista kiinnostunut urheiluhullu, joka fanaattisesti uskoo joukkuelajeille ominaiseen, toimivaan ryhmädynamiikkaan arjessa ja työelämässä! Työskentelen BCI:lla koordinaattorina ja työlleni ominaista on luoda positiivinen asiakaskokemus mahtaville opiskelijoillemme ja muille yhteisömme ihmisille. Intohimonani on myös digitaalinen markkinointi, jonka saralla pyrin itseäni päivittäin kehittämään ja viemään BCI:a eteenpäin kohti ääretöntä… ja sen yli.

Vaikka olen luonteeltani rauhallisuuden perikuva, pidän ajoittain hektisestäkin toimintaympäristöstä, koska se opettaa minua henkilökohtaisesti eniten. Alati kasvava ja kiihtyvästi eteenpäin menevä coaching-ala tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan sen jatkuvaan kehitykseen osana BCI:a ja kaivamaan esiin omat vahvuudet osana työtiimiä ja -yhteisöä. ”Kaikki virtaa, mikään ei pysy paikallaan” sanoi eräs viisas mies ennen ajanlaskumme alkua. Vain muutos on pysyvää ja coaching-ala on opettanut minulle, että tapa, jolla reagoimme onnistuneesti nopeisiinkin muutoksiin, kumpuaa henkilökohtaisesta vastuun ottamisesta ja oman potentiaalinsa tunnistamisesta sekä ulosmittaamisesta.

Arvostan työssäni huipputaitavaa tiimiämme ja verkostoamme, joiden kanssa tunnen olevani etuoikeutettu työskentelemään. Unohtamatta myöskään erilaisia asiakaskohtaamisia arjessamme, mitkä muistuttavat itseäni joka kerta siitä, kuinka mahtavassa yhteisössä saan työpäiväni viettää. BCI:n itsensä kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun kannustava ilmapiiri on omiaan minunlaiselle ihmiselle, joka määrätietoisesti haluaa kehittää omaa osaamistaan. Pidän suuressa arvossa tiimimme ja verkostomme omaamaa laajaa asiantuntijuutta coaching-alalta, mihin voin itsekin tukeutua omalla ammatillisen kasvun polullani. Seuraavan askeleen suunta ja pituus on kuitenkin aina itsestä kiinni!

Jokainen tänne jonkun jäljen jättää, on sanottu ja laulettu. Itse uskon hetkessä elämiseen ja sen voimaannuttavaan ajattelutapaan: millään muulla ei ole väliä kuin sillä, mitä annat itsestäsi juuri tässä ja nyt, riippumatta kontekstista. Nämä päivittäiset hetket nivovat yhteen tänne jättämäsi jäljen vaikuttavuuden. Itse pyrin jokaisessa tilanteessa nähdä valon tunnelin päässä ja ajattelemaan positiivisen kautta, koska lainaten maailman tunnetuimpia nelisormimangustia ja pahkasikaa: ei huolen häivää, päivä on huoleton!

Kiinnostaako sinua kehittyminen ja coachingtaidot?

Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerron lisää!

miro.vanhatalo@bci.fi | +358 40 667 9741 | LinkedIn

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X