Mitä asiakkaamme kertovat

Mitä
asiakkaamme
kertovat


Coaching-koulutus käynnistää myönteisiä muutoksia osallistujissa ja organisaatioissa!
Olemme työelämään ja esimiestyöhön painottuvan valmennuksen syvällinen osaaja ja alan utelias edelläkävijä.  Asiakkaan kokemus on meille ensiarvoisen tärkeä lähtökohta. Haluamme tarjota laadukkaita koulutuksia ja saada jokainen niihin osallistuva tuntemaan itsensä arvostetuksi.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja kaiken kokoiset yritykset ympäri Suomea. Erityisen kiitollisia olemme saamastamme palautteesta. Haastatteluista ja case-tarinoista voit lukea niistä kokemuksista ja oivalluksista, joita coaching-koulutus on osallistujissa avannut.

 

Sorry, comments are closed for this post.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X