Palvelut organisaatioille

 

Meillä Business Coaching Institutessa on kokemusta, asiantuntemusta ja valtavasti sisäistä paloa organisaatioiden kehittämiseen ja niiden menestyksen tukemiseen valmennustaitojen avulla. Business coachingin keinoin, liiketoimintaa ja ihmistä syvästi ymmärtämällä, saadaan organisaation todellinen kasvuvoima käyttöön.
 

Sen lisäksi, että koulutamme arvostettuja business coacheja, teemme myös itse valmennuksia, sparraamme johtajia sekä opetamme coaching-taitoja organisaatioissa. Olemme valmentavan esimiestyön edelläkävijöitä ja tunnemme coaching-menetelmät läpikotaisin. Vuosien kokemuksen kautta tiedämme, kuinka coaching auttaa työyhteisöä ja liiketoimintaa kukoistamaan asenteita ja ajattelutapoja muuttamalla.
 

Tutustu palveluihimme:

Coaching-taitovalmennukset

Johtajuuden kehittäminen

Coaching: kehitysohjelmat yksilöille, tiimeille ja ryhmille

 

 

 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X