Piia Tulisalo

Piia Tulisalo

Coachingtaitojen kouluttaja, Certified Business Coach Master®, ACC

 

Olen kokenut kouluttaja ja kansainvälisen sertifikaatin omaava ammatticoach (ACC, Certified Business Coach Master®). Minulla on 15 vuoden monipuolinen yrittäjäkokemus erilaisista kehittämis-, koulutus-, coaching- ja konsultointitoimeksiannoista. Olen toiminut pääosin pk-yritysten kanssa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Sitä kautta on löytynyt innostus kasvuyrittäjyyteen, strategiseen johtamiseen ja tulevaisuuden ennakointiin.
  

Coachina minua kiinnostaa erityisesti ihmisissä ja organisaatioissa olevan potentiaalin vapauttaminen ja uudistumisen mahdollistaminen. Olen saanut paljon kiitosta innostavasta ja käytännönläheisestä otteestani. Paras palaute minulle on se, kun näkee, miten koulutettavat syttyvät ja coachattavat saavat käyttöönsä potentiaalinsa.
 

Olen koulutukseltani työterveyspsykologi (PsM, laillistettu psykologi), ja olen suorittanut pedagogiset opinnot ja täydentänyt liiketoimintaosaamistaan erityisesti johtamisen ja johtajuuden osalta. Olen työskennellyt aikaisemmin sosiaali-, opetus- ja työterveysalalla.

 
 ACC logo

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X