Sini Rantama

Sini Rantama

Coachingtaitojen kouluttaja, Certified Business Coach Master®, PCC, OTM

Olen työyhteisöjen vuorovaikutusasioista kiinnostunut business coach ja coachingtaitojen kouluttaja. Ennen oman valmennusyritykseni perustamista (v. 2013) minulle kertyi yli 15 vuoden kokemus finanssialalta, jossa työskentelin muun muassa lakimiehenä, esimiestehtävissä ja henkilöstön valmentajana.

Monipuolisen työkokemukseni ansiosta minulla on arvokasta käytännön kokemusta siitä, miten coachaavana esimiehenä toimiminen auttaa työyhteisöä kehittymään ja saavuttamaan tavoitteensa parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisesti esimiesten coachaus onkin lähellä sydäntäni, koska hyvällä johtamisella on iso merkitys työyhteisön hyvinvoinnin näkökulmasta.

Teen coachingin saralla läheistä yhteistyötä myös työterveyshuollon toimijoiden kanssa: työnantajan kustantamalla henkilökohtaisella hyvinvointicoachingilla saavutetaan monia etuja sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta. Coachingin avulla jokainen löytää itselleen sopivimmat kokonaisvaltaista hyvinvointia pitkäkestoisesti tukevat toimintatavat.

Coachina toimimisen perimmäisenä lähtökohta on saada ihmiset viihtymään paremmin omissa nahoissaan: coaching auttaa tulemaan tietoisemmaksi omista vahvuuksista ja toimintaa ohjaavista arvoista. Esimerkiksi esimiestyössä kehittyminen saa ihan uudenlaisen nosteen itsetuntemuksen kasvaessa coachingprosessin myötä.

Pohjakoulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Tämän lisäksi olen kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi Helsingin Psykoterapiainstituutissa. Väylä kohti työyhteisön entistä sujuvampaa yhteistyötä aukeaa, kun haasteellisetkin konfliktitilanteet selvitetään puhumalla asioista avoimesti coachaavalla otteella työskentelevän sovittelijan luotsaamana.

Parhaat oivallukset omassa työssäni olen tehnyt business coachingin ansiosta. Siksi coachingin ilosanoman levittäminen mahdollisimman laajalle uusia coacheja kouluttamalla on minulle erityisen mieluinen tehtävä, ja innostus aiheen merkityksestä välittyy koulutuksissa muillekin. Coachina ja kouluttajana olen saanut erityistä kiitosta myös taidostani luoda vuorovaikutustilanteisiin hyväksyvän läsnäolon tila, koska vahvuutenani on kyky tarkastella asioita monenlaisista eri näkökulmista.

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan coachiksi ja hankkimaan merkityksellisiä taitoja organisaatioosi!

sini.rantama@bci.fi | +358 40 5769 965

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X