Susa Närhi

Susa Närhi

Certified Business Coach®

Olen sertifioitu business coach, joka luovii sujuvasti tuulisissa paikoissa ja työelämän haastavissa muutostilanteissa. Pitkä urani yritysmaailmassa ja johtotehtävissä takaa vahvan asiantuntemuksen, josta ammennan ymmärrystä ja taitoja coachin työhöni. Minulla on erityisosaamista kasvuyrityksistä ja muutoksen tukemisesta. Haastavissa tilanteissa on tärkeää huolehtia henkilökunnan kehittämisestä ja jaksamisesta, jotta liekki säilyy.

Työurani aikana olen ollut monissa vauhdikkaissa tilanteissa. Olen toiminut voimakkaasti kasvavassa ICT-alan yrityksessä ja tukenut pk-yrityksen nousua kansainväliseksi pörssiyhtiöksi. Olen toiminut asiantuntijaroolissa ja ollut mukana laajennetussa johtoryhmätyöskentelyssä. Tällä hetkellä työskentelen toiminnanjohtajana Suomen Nuorkauppakamarissa, jossa olen oppinut erilaisten ihmisten johtamista, innostamista ja motivointia.

Kokemukseni myötä minulle on kotoisaa kova tuloksen tekeminen, liiketoiminnan voimakas kasvu ja mutkikkaatkin muutostilanteet. Osaan tukea myös ylempää johtoa.

Coachina olen inhimillinen, turvallinen, rohkea ja kunnianhimoinen. Haluan, että asiakas saa syvemmän oivalluksen itsestään ja löytää työhönsä supersankarivoimia. Saan asiakkaan sanoittamaan omat vahvuutensa ja tuomaan osaamisensa näkyväksi. Pidän äärimmäisen tärkeänä sitä, että ihminen kokee työnsä merkitykselliseksi ja saa tehdä sitä intohimolla.

Tarjoan business coachingia yksilöille sekä coaching-taitovalmennuksia työyhteisöille ja esimiehille. Olen paras coach-valinta tilanteisiin, joissa coachattava on muutoksen myllerryksessä.

Asiakkaani kertovat, että ovat löytäneet kanssani lisää merkityksellisyyden kokemusta ja yhteyttä arvoihinsa. He ovat oppineet ottamaan vastuuta ja olemaan rauhassa itsensä kanssa. Olen myös tukenut mm. asiantuntijoita etenemään urallaan johtotehtäviin.

Haluan auttaa ihmistä löytämään itsestään rohkeuden muutokseen ja omien vahvuuksien käyttämiseen. Pyrin olemaan aidosti läsnä omana itsenäni ja luomaan syvän luottamuksen valmennussuhteeseen. Minulla on erittäin hyvä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja havaita ne kohdat, jotka vaikuttavat asiakkaani menestymiseen, kasvamiseen ja kehittymiseen.

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X