Group & Team Coaching Diploma

Group & Team Coaching Diploma

Osallistujien mielestä Suomen paras coachingin jatkokoulutusohjelma.
 


Group & Team Coaching Diploma –koulutus on coachingin jatkokoulutusohjelma, joka antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachingin toteuttamiseen ryhmä- ja tiimikontekstissa.

Kenelle koulutus sopii?

 
Koulutus on tarkoitettu ammatticoacheille, jotka haluavat laajentaa coaching-työtään ryhmien ja tiimien parissa toimimiseen. Koulutus sopii myös esimerkiksi johtotehtävissä toimiville tai HR-ammattilaisina työskenteleville, jotka haluavat vankan perustan coachingin käyttöön ryhmissä. Suosituksena koulutukseen osallistumiselle on coachingin perustietojen hallinta sekä kokemus käytännön coaching-työstä. Koulutus ei edellytä aikaisempaa coaching-koulutusta.

 

Koulutuksen sisältö

 

Koulutus antaa osallistujille valmiudet ja perustiedot coachingin toteuttamiseen ryhmien ja tiimien parissa. Koulutuksen jälkeen osallistuja kykenee itsenäisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmä- ja tiimivalmennuksia asiantuntevalla ja ammattimaisella tavalla. Koulutuksen aikana tutustutaan mm. ryhmä- ja tiimicoachingin ominaispiirteisiin ja sovellusalueisiin, ryhmä- ja tiimicoaching-prosessien suunnitteluun ja läpivientiin käytännössä. Tutustumme myös ryhmien muodostumiseen ja ryhmädynamiikan keskeisiin kysymyksiin coachingin näkökulmasta sekä coachaavan keskustelun ohjaamiseen ryhmä- ja tiimikontekstissa. Tietosisältöjen lisäksi ohjelman läpikäyneet saavat kattavan kokoelman menetelmiä, malleja ja työvälineitä coaching-keskusteluiden toteuttamiseen ryhmien ja tiimien kanssa.

 

Koulutuksen laajuus ja kesto

 

Koulutus koostuu yhteensä neljästä lähipäivästä. Tietomoduulien, ohjattujen ryhmä- ja tiimicoaching demojen, case-harjoittelun ja fasilitoitujen ryhmäkeskusteluiden kautta osallistujat saavat tarvittavan osaamisperustan ryhmä- ja tiimicoachingin toteuttamiseen. Koulutus on erittäin harjoittelupainotteinen ja lähtökohtana on asioiden omaksuminen kokemuksellisen oppimisen kautta.

Sertifiointijärjestelmä

Koulutus on International Coach Federationin akkreditoima jatkokoulutus, ja siitä saa 27 CCEU-jatkokoulutuspistettä, joista 16 on ydintaitojen alueella, ja 11 resurssien kehittämisen alueella.

Koulutuspalautteita

 • ”Hyvä kokonaisuus, sain mitä tulin hakemaan” – Heli Bergström
 • ”Koulutus vastasi odotuksiani erinomaisesti, hyvä mix teoriaa ja käytäntöä” – Kaija Pohjala, CoComms Oy
 • ”Koulutus ylitti odotukseni. Sain paljon uusia työkaluja, jotka voin iedä suoraan työhöni” – Esko Mertaniemi
 • ”Kokonaisuus ylitti odotukseni kirkkaasti. En odottanut että neljän päivän paketista saisi näin paljon irti, hieno kokonaisuus!”
  – Anna-Mari Latvala
 • ”Voin suositella koulutusta lämpimästi  jo kokeneillekin coacheille” –Seija Raesola
 • Koulutus vastasi odotuksiani erittäin hyvin. Koen, että minulla on nyt hyvät valmiudet vetää ryhmä- ja tiimicoachingia ja setti työkaluja tukemaan sitä” –osallistuja 2014
 • ”What is more? BCIn Group &Team Coaching Diploma on MORE! Täysi laidallinen tiimicoachingtarpeisiin.” –Liisa Puskala
 • ”Koulutus oli loistava täsmäisku, jota olin odottanut. Suosittelen!” –osallistuja 2014
 • ”Koulutus tarjoaa hyvät eväät ammatticoachauksen kehittämiseen” – osallistuja 2014
 • ”Suosittelen koulutusta yrityselämässä toimiville, joilla on tiimi johdettavana” -osallistuja 2014
 • ”Koulutus ylitti odotukseni. Kaipasin konkretiaa, niin että voin itse toteuttaa ryhmä- ja tiimicoachingia turvallisin mielin. Sain mitä hain ja enemmän” -osallistuja 2014

    
Kouluttaja 
 

Ohjelman pääkouluttaja on Dan Soback

  
Seuraavat koulutukset: 

Helsingissä keväällä 2017

koulutuksen lähiopetuspäivät ovat:

1. jakso: 30.-31.3.2017
2. jakso: 24.-25.4.2017

 

Helsingissä syksyllä 2017

Koulutuksen lähiopetuspäivät ovat:

 1. Jakso: 12.-13.10.2017
 2. jakso: 16.-17.11.2017

 

Koulutuksen hinta

 

1490 € + alv. 24 % BCI:n alumneille 1290 € + alv. 24% Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän maksimikoko on 15 henkilöä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Maksuehtomme ovat joustavat ja koulutusmaksun voi halutessaan maksaa useammassa korottomassa maksuerässä (esimerkiksi 1-12 maksuerää). Mikäli organisaatiostasi tulee koulutukseen useampi osallistuja, otamme tämän huomioon koulutusmaksussa. Pyydäthän tarjousta sähköpostitse koulutuspäällikkö Hanna-Kaisa Lindforsilta hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 010 2353 976.

 

Ilmoittautuminen

 Täytä ilmoittautumislomake tästä

Haluatko tietää lisää?

 

 Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuspäällikkö Hanna-Kaisa Lindfors, hanna-kaisa.lindfors@bci.fi tai puhelimitse 050-407 2210. 

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X