Töihin BCI:lle? Etsimme osa-aikaista toimistoassistenttia Helsinkiin

 

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää, reipasta assistenttia monipuolisiin toimistotehtäviin Helsingin Vallilassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

 

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset koulutusten organisointiin ja hallinnointiin liittyvät monipuoliset työtehtävät. Työssäsi huolehdit mm. toimitiloistamme, vastaanotat asiakkaita ja osallistut koulutusten koordinointiin. Työ sisältää myös avustavia taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin tehtäviä.  Toimenkuvasi kehittyy kasvavan osaamisesi myötä!

 

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, luotettava ja rutiinityöhön kykenevä. Olet positiivinen ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava henkilö, joka haluaa alati kehittyä ja oppia uutta. Edellytämme hakijalta erinomaista Office-ohjelmien hallintaa, sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Kaupallinen koulutus ja alan tuntemus on etu.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään coaching-alan pariin pieneen, mutta lämminhenkiseen työyhteisöön monipuolisten työtehtävien pariin! Työ on aluksi osapäiväinen (5 tuntia / pvä), mutta mahdollisesti myöhemmin kokopäiväinen.

 

Tervetuloa mukaan joukkoomme! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.7.2015 mennessä osoitteeseen info@bci.fi

Kesälomien aikana meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta vastata työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin. 

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X