Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme uusia coachkouluttajia

Haluatko liittyä Suomen kokeneimpien coachkouluttajien joukkoon? Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia coachkouluttajia – tule mukaan trainee-ohjelmaamme!
 

Toivomme, että olet osallistunut Certified Business Coach® -koulutusohjelmaan ja olet kansainvälisesti sertifioitu coach. Sinulla on useiden vuosien kokemus liike-elämän parissa työskentelystä ja mahdollisesti kouluttajan/valmentajan/konsultin työstä.
 

Ohjelma käynnistyy syksyn ensimmäisen CBC-ohjelman myötä, johon pääset heti mukaan apukouluttajaksi.  Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Kaj:lle 5.8. mennessä osoitteeseen kaj.hellbom@bci.fi ja kerro miksi juuri sinä haluat mukaan suomalaisen huippucoachingin näköalapaikalle.
 

Tiedustelut 26.6. klo 10-12 välillä puhelimitse numerosta 050-514 1954

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X