Tuija Janakka

Tuija Janakka

Minua kuvaillaan lämpimäksi, mukavaksi, viisaaksi, idearikkaaksi, ratkaisukeskeiseksi, eteenpäin meneväksi, määrätietoiseksi.

Minulle jatkuva oppiminen on elämäntapa ja vaalin uteliaisuutta asenteena. Useista eri näkökulmista tuon osaamistani asiakkaalle. Taustaltani olen kauppatieteiden maisteri ja oikeastaan opiskelen koko ajan jotain, lähinnä johtamisen, ihmisten ja organisaatioiden kehittämistä useista näkökulmista. Olen ICF:n akkreditoima ACC-tason coach ja koulutettu mentori.

Olen tehnyt pitkän uran suurissa kansainvälisissä yrityksissä mm. paperiteollisuuden ja logistiikan aloilla sekä teollisuudessa. Olen toiminut hyvin monenlaisissa tehtävissä, esimerkiksi myynnissä ja markkinoinnissa, analytiikassa, esimiehenä, johtoryhmässä ja HR-johtajana.

Työni kautta kiinnostuin vähitellen yhä enemmän ihmisten ja organisaatioiden kehittämisestä. Löysin coachingin ja päätin perehtyä siihen tarkemmin. Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten aivotutkimusta voi hyödyntää coachingin osana. Muutama vuosi sitten siirryin kokonaan valmentajaksi, kouluttajaksi ja yrittäjäksi. Yritykseni Brainmotionin kautta keskityn yrityskulttuurin analysointiin sekä organisaatioiden, yksilöiden ja tiimien kehittämiseen ja coachaamiseen.

Olen kokenut yritysmaailmassa monenlaisia vaiheita ja seurannut tilanteita eri positioista käsin. Minulla on vankkaa ammattitaitoa sekä syvää ymmärrystä muutoksesta ja sen johtamisesta. Kouluttajana olen käytännönläheinen ja keskusteleva: haluan oivalluttaa osallistujia ja haastaa heitä sytyttämään omia lamppujaan.

Palautteiden perusteella olen kouluttajana ja coachina empaattinen ja läsnä oleva. Samalla osaan myös vaatia ja ohjaan tavoitteellisuuteen. Osaan tuoda yhteen ihmiset ja liiketoiminnan. Vahvuuteni on myös se, että pystyn luomaan luottamuksellisen ilmapiirin.

BCI:ssa olen mukana Coachaava HR- ja Coachaava esimies -koulutuksissa. Tarjoan johtoryhmän ja johtajien coaching-prosesseja. Henkilökohtainen missioni on se, että saan henkilöt ja yritykset loistamaan!

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X