Webinaari: Etäjohtamisaamu 31.3.2021

Webinaari: Etäjohtamisaamu 31.3.2021

Webinaari: Etäjohtamisaamu 31.3.2021 klo 9.00-11.30

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

Onko johtaminen etänä vaikeampaa kuin lähellä?
Jos on, niin miksi? Mitä meidän tulee tehdä, jotta onnistumme?

Näitä kysymyksiä ja etäajan erityishaasteita johtajalle pohditaan keskiviikkona 31.3.2021 klo 9.00-11.30. Puhujana on johtamisen kehittäjä, yrittäjä ja coach Kalle Honkanen. Hänellä on 10 vuoden kokemus eri HR-tehtävistä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, jossa hänen roolinsa on painottunut lähijohdon tukeen ja valmentamiseen. Kouluttajana Honkanen lähestyy teemoja suoraan ja käytännöllisesti, mutta myös huumorilla.

Aamuwebinaarissa käsitellään etäjohtamisen haasteita ja ratkaisuja käytännönläheisesti. Lisäksi pohditaan suorituksen johtamista ja hankalia keskusteluja etäaikana. Koulutuksessa Kalle rohkaisee ottamaan etäajan haasteet haltuun ja tarjoaa selkeitä lähestymistapoja mahdollisiin ongelmiin. Tavoitteena on jättää osallistujille vähintään yksi hyödyllinen oivallus, jonka voi viedä oman työn arkeen.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Kaikki ilmoittautuneet saavat myös linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen.

KUUNTELE TALLENNE TÄSTÄ

BCI Business Coaching Institute

Puh. 010 235 3976

UMA Workspace
Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Y-tunnus: 2561216-9

Asiakaspalvelu
info@bci.fi

Coachaus- valmennus-, konsultointi- ja koulutustoimintamme ja palvelujemme markkinoinnin luonteesta johtuen käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Ymmärrämme vastuumme ja haluamme, että voit luottaa meihin tietojesi käsittelijänä. Sinua koskevat tiedot ovat sinun tietojasi ja niinpä käsittelemme niitä mahdollisimman suurella huolellisuudella. Klikkaamalla otsikkoa pääset tietosuojasivullemme jossa on asiasta tarkemmin. Kiitos mielenkiinnostasi.

X